Gadgets

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SONY

30 λεπτά στο νερό χωρίς ζημιά

Το Xperia M2 Aqua της Sony είναι ανθεκτικό  στη σκόνη  και αδιάβροχο, αφού μπορεί να μείνει έως και για 30 λεπτά σε βάθος 1,5 μέτρο νερού χωρίς να καταστραφεί. Αν και δεν ανακοίνωσε την τιμή του, η Sony προορίζει το καινούργιο smartphone της για τη μεσαία οικονομική κατηγορία και το έχει εφοδιάσει με οθόνη 4,8 ιντσών ανάλυσης 960 x 540 pixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, μνήμη RAM 1 GB και κύρια κάμερα 8 Megapixel. Επίσης, το Xperia M2 Aqua έρχεται με μπροστινή κάμερα 1,2 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 8 GB και αρκετά μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 2300 mAh.

SANDISK

USB με ταχύτητα και κρυπτογράφηση

Οπως δείχνει και το όνομά τους, τα νέα flash drive Ultra Fit USB 3.0 της SanDisk είναι συμβατά με θύρες USB 3.0, προσφέροντας έτσι υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων. Τα USB στικ κυκλοφορούν σε τρεις εκδόσεις, των 16, 32 και 64 GB, με κοινό χαρακτηριστικό τις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις τους και τη δυνατότητα κρυπτογράφησης των αποθηκευμένων αρχείων, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

SAMSUNG

Ποιότητα ήχου και αντοχή

Απολαυστική ακουστική εμπειρία και ευκολία στη μεταφορά συνδυάζει το ασύρματο ηχείο Level Box mini της Samsung, αφού μέσα στο συμπαγές μεταλλικό «σώμα» του κρύβεται ένα στερεοφωνικό ηχείο 55 χιλιοστών με έναν παθητικό ακτινοβολητή. Το Level Box mini διαθέτει τσιπ NFC για εύκολη σύνδεση με «έξυπνες» συσκευές, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1.600 mAh ώστε να εξασφαλίζει 25 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, πριν χρειασθεί να επαναφορτισθεί.

RICOH

Απο τις μικρότερες φωτογραφικές

Μία από τις μικρότερες φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών στον κόσμο είναι η Pentax Q-S1 της Ricoh, ώστε να επιτρέπει στον κάτοχό της να την έχει συνεχώς μαζί του. Το νέο μοντέλο της Ricoh έχει ανάλυση 12.4 Megapixel και αισθητήρα CMOS 1/1.7 ιντσών ενώ, με τη βοήθεια και του επεξεργαστή εικόνας Q Engine, μπορεί να αποτυπώνει στιγμιότυπα χωρίς ψηφιακό «θόρυβο». Με μηχανισμό σταθεροποίησης εικόνας και οθόνη LCD 3 ιντσών, η μηχανή μπορεί να καταγράφει βίντεο σε Full HD ανάλυση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή