«Γνωρίζοντας την Ελλάδα»: Nέα σειρά εκπομπών στο youtube

«Γνωρίζοντας την Ελλάδα»: Nέα σειρά εκπομπών στο youtube

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το "Γνωρίζοντας την Άγονη Γραμμή" αποτελεί μια διαδικτυακή σειρά εκπομπών στο YOUTUBE για κάποια νησιά της άγονης γραμμής. Μαζί με τον παρουσιαστή, ταξιδεύουμε στην Αμοργό, την Πάτμο, τη Λέρο και τους Λειψούς! Σκοπός της σειράς είναι η προβολή και παρουσίαση ελληνικών νησιών, τα οποία είναι λιγότερο δημοφιλή, αλλά εξίσου όμορφα!

Το περασμένο καλοκαίρι, μπόρεσαν όλοι να γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό, κάνοντας Like στην Facebook σελίδα (www.facebook.com/gnorizontastinagonigrammi) και ακολουθώντας τα γυρίσματα της σειράς στο Instagram (http://instagram.com/gnwrizontastinagonigrammi) και Twitter (www.twitter.com/Agoni_Grammi)  ! Σκοπός ήταν να ξεναγήθεί το κοινό συνδέοντας τα social media με τον πραγματικό χρόνο των γυρισμάτων της σειράς, και μέσα από την πορεία των συντελεστών να προωθηθούν οι περιοχές και τα  αξιοθέατα των νησιών της Αμοργού, Πάτμου, Λέρου και Λειψών !

Η ιδέα γεννήθηκε ως προέκταση της εκπομπής "Γνωρίζοντας την Αττική", η οποία μεταδίδεται ήδη μια σεζόν, και προβάλλει ιδανικά γνωστά και λιγότερο γνωστά μέρη της Αττικής για αποδράσεις όλο το χρόνο  εκτός Αθηνών κα εντός Αττικής. Στόχος είναι να εξοικειωθεί το κοινό με την Αττική, να γνωρίσει τις ομορφιές της και να την επιλέξει ως προορισμό για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και το youtbe κανάλι "Γνωρίζοντας την Ελλάδα" με όραμα την εξερεύνηση λιγότερα γνωστών περιοχών σε όλη την Ελλάδα, από χειμερινούς προορισμούς μέχρι και νησιά!  Έτσι λοιπόν σε αυτό το ταξίδι παραγωγής γεμίσαμε στην Αθήνα με φυσικό αέριο το τεποζιτο του Fiat Panda και επιβιβαστήκαμε στο Blue Star II για Αμοργό! Η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με πάρα πολλές ομορφιές, και η αποστολή της σειράς είναι αφού τις  ανακαλύψει, να τις προωθήσει !

Τα πρώτα 7 επεισοδία έχουν ήδη αναρτηθεί με πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου στην διευθυνση: https://www.youtube.com/user/GetToKnowGreece.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή