ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΤΕ: Έως τις 8 Οκτωβρίου η υποβολή των προτάσεων για τον 5ο Διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»

ΕΤΕ: Έως τις 8 Οκτωβρίου η υποβολή των προτάσεων για τον 5ο Διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου η υποβολή των προτάσεων για συμμετοχή στον 5ο Διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» της Εθνικής Τράπεζας.

Σκοπός του Διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη πρωτοπόρων συστημάτων και εφαρμογών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τον Διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συμμετοχής του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr/ibank/innovation καθώς επίσης και στο Facebook www.facebook.com/ibanknbg και στο youtube www.youtube.com/ibanknbg.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των 20.000, 10.000, 6.000 και 4.000 ευρώ αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από Καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.