Εγγύηση on site σε όλη την Ελλάδα για τα προϊόντα Think της Lenovo

Εγγύηση on site σε όλη την Ελλάδα για τα προϊόντα Think της Lenovo

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες service στον χώρο του πελάτη, για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think που διαθέτουν υποστήριξη On Site, ανακοίνωσε η Lenovo πως επεκτείνει και στην επαρχία και τα νησιά, με συνέπεια η εταιρεία να καλύπτει πλέον όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που ο πελάτης αναζητά γρήγορη και άμεση επίλυση του προβλήματος, η οποία δεν μπορεί να δοθεί μέσω τηλεφώνου, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα στο χώρο του πελάτη χωρίς να χάνει χρόνο. Καλώντας στο Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think* το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχεται κατάλληλος χώρος εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του προϊόντος.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιες επισκευές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης, η Lenovo φροντίζει και για αυτό. Ο πάροχος υπηρεσιών στέλνει το προϊόν στο κέντρο εξυπηρέτησης με δικά του έξοδα και επιστρέφει στον πελάτη το επισκευασμένο προϊόν ή το προϊόν αντικατάστασης εντελώς δωρεάν.

Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think: 2104800499 (λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)

Χρόνος απόκρισης υπηρεσίας On Site:

 Επόμενη εργάσιμη: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά

 Έως 2 εργάσιμες μέρες: Ηπειρωτική Ελλάδα

 Έως 3 εργάσιμες: Νησιά

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή