Facebook: Δωρεές στη μάχη κατά του Εμπολα με ένα «κλικ»

Facebook: Δωρεές στη μάχη κατά του Εμπολα με ένα «κλικ»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντείνει τις προσπάθειες του στη μάχη κατά του Εμπολα το Facebook, μιας και με ένα απλό «κλικ» οι χρήστες του θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποιούν δωρεές στην προσπάθεια καταπολέμησης του ιού.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λανσαριστεί η συγκεκριμένη εφαρμογή, με τα έσοδα να πηγαίνουν στα ταμεία τριών μη κερδοσκοπικών οργανισμών που μάχονται κατά της ασθένειας.

Μάλιστα, εκτός της εφαρμογής, η Facebook Inc. γνωστοποίησε τη δωρεά και εγκατάσταση 100 συστημάτων χειρισμού δορυφόρων, προκειμένου να βελτιώσει τις διαδικτυακές και τηλεφωνικές συνδέσεις στης πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αφρικής, οι οποίες αριθμούν περίπου 5.000 νεκρούς από τον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα, ο ιδρυτής και CEO τoυ Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είχε ανακοινώσει την δωρεά 25 εκατ. δολαρίων στη μάχη κατά του Εμπολα, από κοινού με την σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή