Το PS4 Remote Play και η υποστήριξη Hi-Res audio «έρχονται» στα Χperia Z2 της Sony

Το PS4 Remote Play και η υποστήριξη Hi-Res audio «έρχονται» στα Χperia Z2 της Sony

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα αναβάθμιση (βασισμένη στο Android 4.4.4 KitKat) για τα Xperia Z2 και Xperia Z2 Tablet ανακοίνωσε πρόσφατα η Sony, η οποία εμπλουτίζει τις δυνατότητες των «έξυπνων» συσκευών της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση «φέρνει» στα δύο μοντέλα το PS4 Remote Play από τη σειρά Xperia Z3, με πλήρη συμβατότητα ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4, ώστε να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν ως ασύρματες οθόνες για να συνδέεται κανείς και να ελέγχει ελέγχετε τα παιχνίδια του στο PlayStation4.

Το PS4 Remote Play είναι επίσης διαθέσιμο για τα PlayStation Vita και PlayStation TV, με το δεύτερο να διατίθεται στην Ευρώπη από τις 14 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η Sony, η σειρά Xperia είναι και θα παραμείνει  η μοναδική σειρά smartphone και tablet που θα προσφέρει την πλήρη και επίσημη PS4 Remote Play εμπειρία.

Παράλληλα, τα Xperia Z2 και Xperia Z2 Tablet θα μπορούν πλέον να αναπαράγουν ήχο υψηλής ευκρίνειας, υποστηρίζοντας εσωτερικό Hi-Res Audio playback από αρχεία PCM και DSD (με βύσμα 3.5mm audio jack), καθώς και USB Hi-Res playback. Η εφαρμογή Walkman προσθέτει επίσης την τεχνολογία DSEE HX της Sony, που βελτιώνει τον ήχο των MP3 και AAC αρχείων και του Music Unlimited, επαναφέροντας την ποιότητα που χάνεται ορισμένες φορές λόγω της συμπίεσης αυτών των μορφών.

Η αναβάθμιση δίνει στους χρήστες Xperia Z2 και Xperia Z2 Tablet την ευκαιρία να απολαύσουν τις τελευταίες και καλύτερες εφαρμογές Xperia Camera (Sound Photo, AR Fun, Multi Camera και Face In), ενώ περιλαμβάνει την τελευταία εκδοχή του αναγνωρισμένου και δημοφιλούς Battery STAMINA MODE.

Επιπλέον, φέρνει το Ultra STAMINA Mode (στο Xperia Z2, περιορίζοντας έναν αριθμό λειτουργιών του τηλεφώνου), προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη παρατεταμένη χρήση. Μετά από μια πλήρη φόρτιση, η μπαταρία του Xperia Z2 διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα σε standby όταν ενεργοποιείται το Ultra STAMINA Mode.

Η Sony φρόντισε όμως να εξοπλίσει τις συσκευές και με γρήγορες ρυθμίσεις που σου επιτρέπουν την εξατομίκευση πιο γρήγορα από ποτέ: η έξυπνη περιστροφή οθόνης προσδιορίζει αυτόματα πότε η οθόνη πρέπει να περιστρέφεται σύμφωνα με τον τρόπο που κρατά κανείς το τηλέφωνο ή το tablet. Επίσης το “Record Screen” επιτρέπει στον χρήστη να βιντεοσκοπεί ό, τι αναπαράγεται στην οθόνη της συσκευής.

Τέλος, τα Xperia Z2 και Xperia Z2 Tablet είναι συμβατά με τα SmartWear προϊόντα και την εφαρμογή Lifelog και πλέον, χάρη στη λειτουργία Bluetooth Unlock, θα ξεκλειδώνουν αυτόματα εφόσον το επιλέξει κανείς, όταν το SmartBand, το SmartBand Talk ή το SmartWatch 3 σας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η ίδια λειτουργία είναι δυνατή με όλα τα Bluetooth ακουστικά και αξεσουάρ της Sony.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή