Gadgets

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOSHIBA

Αναβάθμιση του ήχου

Εφοδιασμένα με Bluetooth και τσιπ NFC για πιο εύκολη σύνδεση, τα νέα ασύρματα ηχεία TY-WSP54EU και TY-WSP52EU της Toshiba αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν την ακουστική εμπειρία, όταν κανείς αναπαράγει μουσική από τον υπολογιστή, το tablet ή το «έξυπνο» κινητό του. Με «συμπαγές» ντιζάιν για να μεταφέρονται εύκολα τα δύο ηχεία ενσωματώνουν επίσης μικρόφωνο για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Το TY-WSP52EU έχει ισχύ 2 watt και αυτονομία 13 ώρες, ενώ το 10 watt TY-WSP54EU με μία φόρτιση μπορεί να αναπαράγει έως και 10 ώρες μουσικής, με την ένταση του ήχου στο 50%.

NIKON

Κορυφαίες φωτογραφίες

Με Full Frame αισθητήρα CMOS FX 24,3 Megapixel και ανακλινόμενη οθόνη, η DSLR φωτογραφική D750 της Nikon προσφέρει ευελιξία στις λήψεις, ενώ αποτυπώνει εικόνες και βίντεο Full HD (60p) με κορυφαία ποιότητα. Η καινούργια μηχανή της Nikon ξεχωρίζει και για το εύρος ISO 100-12.800, το σύστημα αυτόματης εστίασης 51 σημείων, αλλά και τη μεγάλη διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας, αφού μια φόρτισή της επαρκεί για 1.230 φωτογραφίες και 55 λεπτά βίντεο. Το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας σε φορμά FX, έρχεται επίσης με επεξεργαστή εικόνας Expeed 4 και ενσωματώνει δέκτη Wi-Fi.

ALIENWARE

Βιντεογκέιμ χωρίς συμβιβασμούς

Απόλαυση βιντεοπαιχνιδιών χωρίς συμβιβασμούς υπόσχεται το Area-51, το επιτραπέζιο PC της Alienware που ενσωματώνει πανίσχυρα υποσυστήματα τα οποία υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των βιντεογκέιμ, σε ανάλυση ακόμη και μεγαλύτερη από Ultra HD. Ο νέος υπολογιστής «δανείζεται» το όνομα του διάσημου gaming μοντέλου που η θυγατρική της Dell πρωτοκυκλοφόρησε πριν από οκτώ χρόνια. Είναι εξοπλισμένο με τους νεότερους επεξεργαστές Intel Haswell-E, ενώ υποστηρίζει μνήμη RAM μέχρι 32 GB, όπως επίσης και έως και 3 κάρτες γραφικών της AMD και της NVIDIA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή