Αποκλειστικά στα Public hands free σκούφοι και γάντια για οθόνες αφής της SBS

Αποκλειστικά στα Public hands free σκούφοι και γάντια για οθόνες αφής της SBS

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα απόλυτα wearables που σε προστατεύουν από το κρύο, προσθέτουν στυλ στην εμφάνιση σου ενώ σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις τα αγαπημένα σου gadgets, έφτασαν στην Ελλάδα και σε περιμένουν αποκλειστικά στα Public! Όλη τη γκάμα προϊόντων της ιταλικής εταιρείας SBS θα τη βρεις στα Public σε προσιτές τιμές!

Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το tablet σου αλλά κρυώνεις και δεν αποχωρίζεσαι τα γάντια σου, με τα γάντια SBS Touch Gloves, τα οποία ενσωματώνουν μεταλλικές ίνες για τη μετάδοση χειρισμών αφής, θα κρατάς τα χέρια σου ζεστά και συγχρόνως θα εργάζεσαι στην οθόνη αφής του smartphone ή του tablet σου Διατίθενται σε 2 χρώματα (γκρι και μαύρο) και σε 2 μεγέθη (large και medium).

              

Θέλεις να προφυλάξεις τα αυτιά σου ή το κεφάλι σου από το τσουχτερό κρύο αλλά ταυτόχρονα να ακούς την αγαπημένη σου μουσική; Τα προστατευτικά αυτιών Handsfree SBS Fur και Handsfree SBS Wool με γούνινη και μάλλινη επένδυση αντίστοιχα καθώς και οι σκούφοι- ακουστικά Handsfree SBS Wintercap οι οποίοι διατίθενται σε 3 χρώματα (γκρι, κίτρινο, μαύρο), συνδυάζουν στυλ και τεχνολογία ενώ προστατεύουν από το κρύο! Διαθέτουν εργονομική, μοντέρνα σχεδίαση και ενσύρματο μικρόφωνο στο καλώδιο με κουμπί ελέγχου της έντασης για να απαντάς γρήγορα στις κλήσεις σου. Είναι συμβατά με όλα τα smartphone και tablet καθώς έχουν ενσύρματη σύνδεση με Jack 3.5mm.

Φέτος τα Χριστούγεννα τα πιο πρωτότυπα δώρα για τους φίλους, την οικογένεια σου ή για τον εαυτό σου, θα τα βρεις στα Public! Και μην ξεχνάς πως με ένα κλικ στο online οδηγό δώρων του public.gr θα βρεις αυτό που αναζητάς για κάθε τύπο μέσα από 500.000 προτάσεις δώρων σε μια μεγάλη γκάμα τιμών!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή