Gadgets

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LG

Φορητότητα και επιδόσεις

Διαθέσιμα και στην Ελλάδα είναι εδώ και λίγες εβδομάδες τα G Pad 8.0 και G Pad 10.1 της LG, τα δύο νέα Android tablet της κορεατικής εταιρείας που συνδυάζουν τη φορητότητα με τις πολύ καλές επιδόσεις. Με διαστάσεις 8 και 10,1 ίντσες, οι δύο ταμπλέτες έρχονται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz, μνήμη RAM 1 GB, οθόνη ανάλυσης HD με πάνελ IPS και αποθηκευτικό 16 GB. Η LG έχει προσθέσει αρκετές εύχρηστες λειτουργίες, όπως την τεχνολογία QPair 2.0, που επιτρέπει στα G Pad να συνδέονται με Android κινητά, ώστε ο χρήστης να απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνει γραπτά από το tablet.

SAMSUNG

Εκτυπωτής με τεχνολογία NFC

Πρεμιέρα και στην Ελλάδα έκανε πριν από λίγες εβδομάδες η νέα σειρά NFC έγχρωμων λέιζερ Α4 εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Samsung. Ειδικά σχεδιασμένα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τα μηχανήματα ενσωματώνουν την τεχνολογία NFC, ώστε οι χρήστες τους να μπορούν να εκτυπώσουν και να σαρώσουν κείμενα και εικόνες από smartphone ή tablet πολύ εύκολα, απλώς πλησιάζοντας τη φορητή τους συσκευή στο μηχάνημα.

DELL

Λάπτοπ και tablet σε 11 και 13 ίντσες

Διαθέτοντας έναν μηχανισμό που επιτρέπει στην οθόνη τους να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, τα νέα Inspiron 11 3000 και Inspiron 13 7000 της Dell μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σαν κλασικά λάπτοπ είτε σαν tablet. Οι δύο νέοι «2 σε 1» υπολογιστές της αμερικανικής εταιρείας διατίθενται στις 11 και 13 ίντσες, με σκληρό δίσκο 500 GB και επεξεργαστές Intel Pentium ή Intel Core 4ης «γενιάς».

SONY

Σταθερότητα…χωρίς τρίποδο

Η α7 mark II της Sony είναι η πρώτη full-frame φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, κάτι που σημαίνει πως εξασφαλίζει κορυφαίας ποιότητας εικόνες και βίντεο ακόμη και σε συνθήκες λήψης που κανονικά θα επέβαλαν να χρησιμοποιηθεί τρίποδο. Εκτός από τον full-frame αισθητήρα Exmor CMOS με 24,3 ενεργά Megapixel, το νέο μοντέλο εναλλάξιμων φακών της ιαπωνικής εταιρείας είναι εξοπλισμένο με έναν προηγμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ X, ο οποίος μειώνει τον ψηφιακό θόρυβο και εγγυάται την αποτύπωση ακόμη και των πιο μικρών λεπτομερειών του κάδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή