Νέα επαγγελματική LG 49MS75A Mirror Display

Νέα επαγγελματική LG 49MS75A Mirror Display

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG παρουσιάζει τη νέα επαγγελματική οθόνη MS75A Mirror Display 49’’, μία καινοτομική λύση digital signage για ολοκληρωμένη προβολή εντυπωσιακού περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης, ιδανική για μια μεγάλη γκάμα εμπορικών καταστημάτων και χώρων. Η νέα προηγμένη επαγγελματική οθόνη της LG διαθέτει πρωτοποριακό πάνελ – καθρέφτη, ενώ επιτρέπει την εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών προκειμένου να μετατραπεί σε ένα interactive monitor, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Η νέα επαγγελματική οθόνη 49MS75A ενδείκνυται για επαγγελματίες που επιθυμούν υψηλή ποιότητα για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, και είναι ιδανική για μία ευρεία γκάμα εμπορικών επιχειρήσεων, όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, κέντρα ομορφιάς και υγείας ή ακόμα και γυμναστήρια. Έτσι, μεταξύ άλλων εφαρμογών, η νέα οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα δοκιμαστήριο ρούχων, όπου με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και εφαρμογές, μπορεί ακόμα και να «προτείνει» στον πελάτη το κατάλληλο για εκείνον μέγεθος ή χρώμα ενός ρούχου, προσφέροντας άμεσα ένα preview με ταιριαστές επιλογές. Σε διαφορετική χρήση, ως ξενοδοχειακή οθόνη, μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σχετικά με αξιοθέατα, οδηγούς πόλης και ξενοδοχειακές υπηρεσίες ή νέα για τον καιρό. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα γυμναστήριο, ώστε κατά την άσκηση να ελέγχει τη φυσική κατάσταση του επισκέπτη, να προσφέρει διατροφικές συμβουλές ή και να υπολογίζει τις θερμίδες που «καίγονται».

Η νέα οθόνη 49MS75A αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικής προβολής το οποίο ενσωματώνει προηγμένο πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920 Χ 1080), τεχνολογίας IPS και ενσωματωμένο καθρέφτη. Επιπλέον, με την εγκατάσταση κατάλληλων εφαρμογών, η οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε διαδραστική, έχοντας δυνατότητα να ενεργοποιήσει λειτουργίες για αισθητήρες αφής, κίνησης, υπολογισμό απόστασης όσων στέκονται μπροστά του κ.α. Η ευελιξία που προσφέρει είναι απεριόριστη, ενώ η πρωτότυπη λειτουργία της και η εναλλαγή της από καθρέφτη σε οθόνη είναι εντυπωσιακή. 

Η αρχική εγκατάσταση της 49MS75A γίνεται εύκολα και απλά, ενώ διαθέτει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με δίκτυα Wi-Fi (Dongle), αλλά και με οποιοδήποτε προσιτό OPS media player της αγοράς για μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου. Το μενού της οθόνης (OSD) υποστηρίζει 19 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική,  ενώ οι προηγμένες δυνατότητες self-diagnosis εγγυώνται μακροχρόνια λειτουργία χωρίς προβλήματα. Τέλος, η νέα οθόνη της LG ενσωματώνει την προηγμένη και εύχρηστη πλατφόρμα webOS for Signage, που εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και επιτρέπει ταυτόχρονα την άμεση και απλή αναζήτησή του, ενώ μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μεταξύ άλλων HDMI, DVI-D, Display Port και OPS, προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής υλικού από εξωτερικές συσκευές εύκολα και γρήγορα.

Με έμφαση στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα και αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η καινοτομία στην αποτελεσματική προβολή μιας επιχείρησης, η LG αποτελεί ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για προηγμένες λύσεις digital signage, οι οποίες βοηθούν τους επαγγελματίες να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, και ταυτόχρονα να κερδίζουν τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό τους χώρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή