25.000 χρήστες της εφαρμογής mobile ticketing για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

25.000 χρήστες της εφαρμογής mobile ticketing για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η MasterCard σε συνεργασία με τη Masabi -τον παγκόσμιο ηγέτη στο mobile ticketing για μετακινήσεις- κάνει τις μετακινήσεις στην Αθήνα πιο γρήγορες και πιο εύκολες, με την εφαρμογή “TfA tickets” για τις Συγκοινωνίες Αθηνών. Μέσω της πλατφόρμας mobile ticketing της Masabi, JustRide, οι επιβάτες μπορούν πλέον να αγοράζουν τα εισιτήρια για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, η τεχνολογία πληρωμών της MasterCard προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές στους χρήστες της εφαρμογής.

Περισσότεροι από 25.000 κάτοικοι της Αθήνας έχουν ήδη αγκαλιάσει τη νέα αυτή εφαρμογή, αγοράζοντας καθημερινά εισιτήρια για όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών, για άμεση ή μελλοντική χρήση στα smartphone ή στα tablet τους, καθιστώντας την εφαρμογή μία εκ των πλέον δημοφιλών στο App Store της Apple και στο Google Play για Android.

Η εφαρμογή “TfA tickets” διευκολύνει την καθημερινότητα των επιβατών, κάνοντας την έκδοση εισιτηρίων ταχύτερη και πιο βολική, αφού πλέον η αγορά μπορεί να γίνει στο σπίτι, στο δρόμο και λίγο πριν την είσοδο σε όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών.

Η MasterCard απαλλάσσει τους επιβάτες από τα μετρητά και προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες αγορές εισιτηρίων, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Με το “TfA tickets” οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων αποτελούν πια παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή