Gadgets

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SONY

Moναδικά ακουστικά

Κορυφαία ακουστική εμπειρία σε όλους τους χώρους του σπιτιού προσφέρουν τα ασύρματα ηχεία, οι μπάρες ηχείων, οι δέκτες AV και τα ηχοσυστήματα micro Hi-Fi της νέας σειράς multi-room της Sony, αναλαμβάνοντας να αναπαράγουν χωρίς καλώδια μουσική από online υπηρεσίες streaming που «τρέχουν» σε «ταμπλέτες» και smartphone, όπως επίσης και αρχεία ήχου που είναι αποθηκευμένα σε «έξυπνες» συσκευές και υπολογιστές. Ολα τα μοντέλα είναι συμβατά με τις εφαρμογές που υποστηρίζουν την τεχνολογία Google Cast, αλλά και με το Spotify Connect, ενώ διαθέτουν NFC για απευθείας σύζευξη με «έξυπνα» κινητά και tablet.

TP-LINK

Ιντερνετ μέσα από το ρεύμα

Κάθε ηλεκτρική πρίζα σε υποδοχή σύνδεσης στο οικιακό δίκτυο μετατρέπει το AV1200 της TP-LINK, ένα από τα «φρέσκα» προϊόντα της εταιρείας που κατέφθασε πρόσφατα και στην Ελλάδα και το οποίο αξιοποιεί την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού για να προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορεί να επεκτείνει το δίκτυο Ιντερνετ έως και 300 μέτρα με ταχύτητες έως 1.200 Mbps.

TOSHIBA

Τablet και φορητό PC

Στα τέλη Μαΐου και με τιμή γύρω στα 370 ευρώ αναμένεται στη χώρα μας το Satellite Click Mini, το νέο «υβριδικό» μοντέλο της Toshiba που, χάρις στο αποσπώμενο πληκτρολόγιό του, συνδυάζει τις λειτουργίες ενός tablet και ενός μικρού φορητού PC. Το Satellite Click Mini είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 8,9’’ Full HD και τεχνολογίας IPS, επεξεργαστή Intel Atom, στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32 GB που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης microSD.

 

XEROX

Εκτυπώσεις από… παντού

Με στόχο να διευκολύνουν την καθημερινότητα κάθε επιχείρησης και επαγγελματία, οι νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές Phaser 6020/6022 και τα πολυμηχανήματα WorkCentre 6025/6027 της Xerox δίνουν τη δυνατότητα εκτυπώσεων από οποιαδήποτε συσκευή (PC, smartphone ή tablet), είτε κανείς βρίσκεται στο γραφείο όπου βρίσκονται εγκατεστημένα τα μηχανήματα, είτε χιλιόμετρα μακριά – όπως για παράδειγμα στο σπίτι. Γι’ αυτό τον σκοπό, τα καινούργια μοντέλα διαθέτουν δέκτη Wi-Fi, για σύνδεση σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο, ενώ υποστηρίζουν επίσης τις τεχνολογίες Wi-Fi Direct, Apple AirPrint και Google Cloud Print.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή