Αποκλειστικά στα Public το Τablet MLS iQTab Bianco 3G, με δυνατότητα φωνητικών εντολών και σε τιμή ευκαιρία

Αποκλειστικά στα Public το Τablet MLS iQTab Bianco 3G, με δυνατότητα φωνητικών εντολών και σε τιμή ευκαιρία

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Μήπως ψάχνεις για tablet; Υπάρχει ένα μέρος που θα βρεις  το tablet που φανταζόσουν σε τιμή που δεν περίμενες! Αναζήτησε το στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Αποκλειστικά στα Public θα βρεις το tablet MLS iQTab Bianco 3G με δυνατότητα φωνητικών εντολών για απόλυτη ελευθερία κινήσεων από 199€ τώρα μόνο με 159€.

Με εκπληκτική οθόνη αφής IPS LCD 8’’ για να παρακολουθείς με άνεση τις αγαπημένες σου ταινίες και βίντεο, βάρος μόλις 300 γραμμάρια για να το έχεις παντού μαζί σου και εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες, το MLS iQTab Bianco είναι το tablet που έψαχνες σε απίστευτη τιμή!

Με δυνατότητα σύνδεσης 3G για να σερφάρεις όπου κι αν βρίσκεσαι, κάμερα 8MP και εμπρόσθια κάμερα 2MP για μοναδικές selfies και πλοηγό MLS Talk & Drive για να μη χαθείς όποιο δρόμο κι αν ψάχνεις, το tablet της MLS παρέχει επιπλέον δυνατότητα φωνητικών εντολών! Η συγκεκριμένη λειτουργία σου επιτρέπει μέσω ομιλίας και χωρίς να αγγίζεις την συσκευή, να κάνεις πολλές καθημερινές σου εργασίες όπως αναζήτηση στο Google, τηλεφωνικές κλήσεις ή αποστολή SMS με απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Απόκτησε το tablet MLS iQTab Bianco 3G αποκλειστικά στα Public τώρα μόνο με 159€ ή εντελώς δωρεάν με σύνδεση στο WIND Triple Play και δώρο Wi-Fi Range Extender! Το καλύτερο; Μαζί με το tablet θα πάρεις κι άλλα μοναδικά δώρα: φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης αυτοκινήτου για να το έχεις μαζί σου σε όλα τα ταξίδια!

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης. Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα.  Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή