Στις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα το LG G4

Στις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα το LG G4

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 4 Ιουνίου θα ξεκινήσει η επίσημη διάθεση στην ελληνική αγορά του LG G4, του νέου κορυφαίου smartphone της κορεατικής εταιρείας, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 769€.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει τη δυνατότητα προπαραγγελίας, έως τις 27 Μαΐου, με δώρο ένα χρόνο εγγύησης θραύσης οθόνης. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι η πίσω όψη, η οποία είναι καλυμμένη με αυθεντικό δέρμα επεξεργασμένο στο χέρι, ακολουθώντας ειδική διαδικασία φυτικής βαφής.

Έτσι, στη χώρα μας το smartphone θα διατεθεί σε πρώτη φάση σε 2 χρωματικές επιλογές δέρματος– leather brown και leather black- ενώ στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται και ένα έξτρα πίσω κάλυμμα μεταλλικής υφής σε φωτεινό χρυσό χρώμα.

Για την καινούρια "ναυαρχίδα" της, η LG  επέλεξε μια κάμερα με ευρύ φακό με διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16MP, που υποστηρίζεται από τον αισθητήρα ‘Color Spectrum Sensor’ (CSS) και τη νέα λειτουργία ‘Manual Mode’. Παράλληλα, το smartphone διαθέτει οθόνη IPS Quantum Display, με εξαιρετική ζωντάνια στα χρώματα, η οποία προσφέρει 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερη αντίθεση.

Βελτιωμένη είναι επίσης η εμπρόσθια κάμερα 8MP με τη λειτουργία ‘Gesture Interval Shot’ για selfies, οι οποίες μπορούν να αποθηκευτούν στην αφαιρούμενη κάρτα microSD. Από  τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η υψηλής χωρητικότητας 3,000mAh αποσπώμενη μπαταρία, με υποστήριξη τεχνολογίας Quick Charge 2.0, όπως και ο νέος επεξεργαστή Snapdragon 808 της Qualcomm με τεχνολογία X10 LTE, για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

«Το LG G4 αποτελεί το πιο πολλά υποσχόμενο smartphone της LG, καθώς διαφέρει από οποιαδήποτε άλλο flagship smartphone υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas. «Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τα δικά μας standards, χωρίς να ανησυχούμε για το ποια τάση ακολουθούν τα υπόλοιπα smartphones. Πιστεύουμε ότι έχουμε τη ‘συνταγή της επιτυχίας’, αφού οι αρχικές αντιδράσεις για το G4 ήταν εξαιρετικά θετικές».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή