Gadgets

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOSHIBA

Εξωτερικός 3 TB με ασύρματη πρόσβαση

Με χωρητικότητα έως και 3 TB, ο νέος εξωτερικός σκληρός δίσκος Canvio Connect II της Toshiba διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης με σκοπό, όταν συνδεθεί σε έναν υπολογιστή, να εξασφαλίζει ασύρματη πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή – όπως smartphone ή tablet.

HUAWEI

Ελκυστικά και προηγμένα

Διαθέσιμα και στην Ελλάδα είναι εδώ και λίγες ημέρες τα Huawei P8 και Huawei P8 lite, τα δύο νέα Android smartphone της Huawei που «παντρεύουν» την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με το ελκυστικό και εργονομικό ντιζάιν. Το P8 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 930 και μνήμη RAM 3GB, για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, ενώ διαθέτει επιπλέον οθόνη Full HD 5,2 ιντσών, μπαταρία 2520 mAh και κύρια κάμερα 13 Megapixel. Ιδια ανάλυση έχει και η φωτογραφική του P8 Lite, της πιο προσιτής οικονομικά εκδοχής του P8, που είναι επίσης εφοδιασμένο με εξαπύρηνο επεξεργαστή Kirin 630, μνήμη RAM 2GB και οθόνη 5 ιντσών.

LOGITECH

Πληκτρολόγιο από απόσταση

Για όσους συνδέουν τον υπολογιστή ή το Android tablet τους στην τηλεόραση, ώστε να σερφάρουν στο Ιντερνετ ή να απολαμβάνουν ταινίες και βίντεο σε μεγαλύτερη οθόνη, το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο Wireless K400 Plus της Logitech εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο της συσκευής από την άνεση του καναπέ. Με εμβέλεια 10 μέτρων, το πληκτρολόγιο ενσωματώνει επίσης touchpad και έχει τόσο μικρή ενεργειακή κατανάλωση που οι δύο προεγκατεστημένες μπαταρίες ΑΑ τού προσφέρουν διάρκεια «ζωής» μέχρι και 18 μήνες.

LG

Μόνιτορ για βιντεοπαιχνίδια

Τεχνικές προδιαγραφές «κομμένες και ραμμένες» στις απαιτήσεις των βιντεοπαιχνιδιών έχει το νέο μόνιτορ 4K ULTRA HD (μοντέλο 27MU67) της LG, με στόχο να «απογειώσει» την εμπειρία gaming. Εκτός από το ότι έχει αναλογία διαστάσεων 16:9 και υποστηρίζει υπερυψηλή ευκρίνεια, η καινούργια 27’’ οθόνη της κορεατικής εταιρείας έχει ρυθμό ανανέωσης από 40 έως και 60Hz, για την εναλλαγή ακόμη και των πιο γρήγορων καρέ χωρίς τρεμόπαιγμα, ενώ διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS για ομοιόμορφη αναπαραγωγή των χρωμάτων και ευρείες γωνίες θέασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή