Gadgets

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SONY

Τηλεοράσεις με Android TV

«Φιλική» εμπειρία χρήσης με αναγνώριση φωνητικών εντολών στα ελληνικά, εύκολη σύνδεση αξεσουάρ και πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ή ταινιών «φέρνουν» οι νέες τηλεοράσεις της Sony που βασίζονται στο Android TV, την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για τηλεοράσεις. Οι καινούργιες Sony Android TV δίνουν ήδη το «παρών» στην Ελλάδα και εκτός από την «ευφυΐα» τους, ξεχωρίζουν για το ελκυστικό τους ντιζάιν.

SAMSUNG

Μοναδική εμπειρία θέασης

Υποστηρίζοντας 4Κ ανάλυση, η οποία είναι τετραπλάσια από την ευκρίνεια των Full HD οθονών, τα νέα μόνιτορ της σειράς UE590 της Samsung απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που χρειάζεται να επεξεργάζονται εικόνες και σχέδια με τη μέγιστη λεπτομέρεια, όσο και σε απλούς καταναλωτές που αναζητούν μοναδική εμπειρία θέασης. Οι οθόνες διατίθενται στις 23,5 και 28 ίντσες και στην Ελλάδα ενώ χάρις στη λειτουργία Picture-by-Picture (PBP) μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές, διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας.

TOSHIBA

Υβριδικός με δυνατότητες

Με οθόνη αφής 15,6΄΄ που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ο Satellite Radius 15 της Toshiba μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους – ακόμη και σαν ένα μεγάλο tablet, για να «σερφάρει» κανείς στο Ιντερνετ ή να παρακολουθεί βίντεο και ταινίες. Ο νέος «υβριδικός» φορητός υπολογιστής της ιαπωνικής εταιρείας παίρνει άριστα και από την άποψη της φορητότητας, χάρις στο λεπτό «σώμα» του, με πάχος μόλις 20,1 χιλιοστά. Είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς, ηχεία Harman Kardon, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και, ανάλογα με την έκδοση, είτε με δίσκο SSD έως 256 GB είτε με HDD μέχρι 2 TB.

Κάμερα ασφαλείας από απόσταση

Τη δυνατότητα να ελέγχει κανείς ανά πάσα στιγμή το γραφείο ή το σπίτι του, ακόμη και αν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, δίνει η ασύρματη κάμερα ασφαλείας NC200 Cloud Camera της TP-LINK. Καταγράφοντας βίντεο σε 24ωρη βάση, η κάμερα δίνει πρόσβαση στη «ζωντανή» ροή της μέχρι και σε 13 εξουσιοδοτημένους χρήστες, ενώ μπορεί να ρυθμισθεί προκειμένου να στέλνει ειδοποιήσεις συμβάντων μέσω e-mail ή FTP. Χάρις στην εφαρμογή tpCamera App, επιτρέπει την παρακολούθηση του χώρου από οποιοδήποτε smartphone ή tablet με iOS και Android.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή