Gadgets

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG

Τον Σεπτέμβριο το Galaxy Tab S2

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται στην Ελλάδα το Galaxy Tab S2 της Samsung, το οποίο είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet που κυκλοφόρησε ποτέ η κορεατική εταιρεία. Με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά, το tablet θα κυκλοφορήσει σε δύο διαστάσεις, 8 και 9,7 ιντσών, ζυγίζοντας μόνο 265 και 389 γραμμάρια αντίστοιχα, για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα. Το Galaxy Tab S2 έρχεται με οθόνη Super AMOLED, για να αποδίδει ζωντανά χρώματα και να μην κουράζει τα μάτια στο πολύωρο διάβασμα και «σερφάρισμα», ενώ με τη λειτουργία «Adaptive Display» ρυθμίζει τον κορεσμό και την οξύτητα, ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή και τον φωτισμό του περιβάλλοντος. Χάρις στο χαρακτηριστικό «Pop-Up Window», ο χρήστης του μπορεί να έχει «ανοικτά» στην οθόνη δύο προγράμματα ταυτόχρονα, ενώ μπορεί επίσης να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο με κάρτες micro SD. Το tablet διαθέτει επίσης αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

ΟΝΕ Μ9+

Η ναυαρχίδα της HTC

Με το One M9+ εμπλούτισε πριν από λίγες εβδομάδες η HTC τα κορυφαία «έξυπνα» κινητά της, με το καινούργιο μοντέλο της να διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία και τα υλικά του One M9, της πρόσφατης «ναυαρχίδας» της HTC, αλλά να διαφοροποιείται σε μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά και υποσυστήματα. Ετσι, το M9+ είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη οθόνη (5,2 ιντσών) και υψηλότερης ευκρίνειας, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ανάλυση 2560 x 1440 pixel. Επίσης, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek και κύρια Duo κάμερα 20 Megapixel, για την αλλαγή της εστίασης μετά τη φωτογράφηση ή την επεξεργασία του φόντου. Το νέο smartphone είναι εφοδιασμένο επίσης με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος για εύκολη πρόσβαση.

ALIENWARE AREA-51

Για τους φανατικούς λάτρεις βιντεογκέιμ

Στα ράφια και των ελληνικών καταστημάτων βρίσκεται ο επιτραπέζιος υπολογιστής Alienware Area-51 της Dell, ο οποίος όπως και τα υπόλοιπα μηχανήματα της νέας σειράς Alienware της εταιρείας, προορίζεται για τους φανατικούς λάτρεις βιντεογκέιμ. Το Alienware Area-51 ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο desktop gaming PC χάρη στο φουτουριστικό «κουτί» του, το οποίο δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις θύρες και απλοποιεί τη διαδικασία αναβάθμισης του hardware. Ο υπολογιστής ενσωματώνει υποσυστήματα υψηλής ισχύος για gaming χωρίς συμβιβασμούς, ενώ δέχεται έως και 3 κάρτες γραφικών, ώστε να προσφέρει αναλύσεις έως 12Κ. Επίσης, για την απαγωγή της θερμότητας χρησιμοποιεί ένα σύστημα υδρόψυξης, το Alienware Premium CPU Liquid Cooling.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή