«Σέντρα» ξανά για το kick off

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα στις μέρες μας τα video games ποδοσφαίρου διακρίνονται για τα φοβερά γραφικά τους, ωστόσο για να μπορούν οι gamers ανά τον κόσμο να θαυμάζουν τις φάτσες των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών με τέτοια ακριβή απόδοση, έχει θυσιαστεί σε κάποιο βαθμό το gameplay.

Με αυτό το κριτήριο, ο Dino Dini, ένας ανεξάρτητος developer, αποφάσισε να επανασχεδιάσει ένα από τα πλέον θρυλικά παιχνίδια της δεκαετίας του '90, το περίφημο kick off.

Για να θυμηθείς καλύτερα, πρόκειται για το ποδοσφαιράκι που υπήρχε σε κάθε μαγαζί εμ ηλεκτρονικά που σεβόταν το κοινό του, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η κάμερα του παιχνιδιού, αφού oi gamers κοιτούσαν πανοραμικά το γήπεδο, έχοντας στο οπτικό τους πεδίο μόνο την κορυφή των κεφαλιών των ποδοσφαιριστών που ήλεγχαν.

«Στα σύγχρονα σημερινά έχει δοθεί έμφαση στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά θέλω να επιστρέψω στη βάση του gaming. Θα επικεντρωθώ στο άθλημα, έτσι ώστε ο gamer να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί στο γήπεδο ελέγχοντας πραγματικά την μπάλα. Θα χρειαστεί εξάσκηση για να μάθει να την χειρίζεται πλήρως, αλλά αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό», είπε ο Dino σε video που ανάρτησε για την προαναγγελία της μεγάλης επιστροφής.

Οσο για το τι πρέπει να περιμένει κάποιος από το νέο kick off; «Τα βασικά δεν θα αλλάξουν. Η μπάλα θα εξακολουθεί να μην παραμένει κολλημένη στα πόδια, ενώ θα μπορείτε να κάνετε σουτ με όποιον τρόπο θελήσετε, αλλά και να βάζετε φάλτσο με 100% έλεγχο. Το παιχνίδι θα είναι σε 3D, απλά και μόνο επειδή είναι πιο εύκολο να φτιάξεις τέτοια παιχνίδια στην εποχή μας. Υπάρχει, όμως, η πιθανότατα να προσθέσω διαφορετικές λήψεις κάμερας. Η βασική λήψη, πάντως θα είναι από επάνω όπως στο Kick Off 2».

Να σημειωθεί ότι το νέο kick off θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν οι κάτοχοι των Ps4 και Ps vita.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή