Επιστρέφει το Nokia 3310

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η HDM Global Oy, η φινλανδική εταιρεία που κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας προϊόντων στην αγορά με την επωνυμία «Nokia», ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να λανσάρει μια νέα, επετειακή έκδοση του θρυλικού κινητού «3310».

Η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών καινούργιων συσκευών με λειτουργικό «Android», τα Nokia «6», «5» και «3», τα οποια απευθύνονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ωστόσο το ενδιαφέρον τράβηξε ακόμα περισσότερο η επανακυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου «3310», μιας συσκευής που πρωτοκυκλοφόρησε στα τέλη του έτους 2000, και ξεχώρισε για την πρακτικότητά της, την ανθεκτικότητα, την αυτονομία της μπαταρίας αλλά και το εικονικό στυλ, που το καθιέρωσε στις συνειδήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Nokia «3310» κατέγραψε πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 126 εκατ. ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση αναμένεται να παρέχει τα χαρακτηριστικά ενός κινητού βασικών λειτουργιών («feature phone») και η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 59 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στην επίσημη παρουσίαση των συσκευών στις 26 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη. Η HMD φαίνεται ότι έχει ως κύριο στόχο την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την κυκλοφορία των συσκευών αυτών και σε άλλες μεγάλες αγορές, όπως για παράδειγμα οι ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή