Κυρτή οθόνη θα έχει το νέο iPhone

Κυρτή οθόνη θα έχει το νέο iPhone

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κυρτές οθόνες σε τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα του νέου iPhone που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017. Για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει στην παραγγελία των απαραίτητων εξαρτημάτων προκειμένου να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή του εν λόγω μοντέλου, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της Wall Street Journal.

H αμερικανική εταιρεία μελετά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τις εύκαμπτες οθόνες τεχνολογίας οργανικής διόδου-εκπομπής φωτός (OLED), οθόνες που χρησιμοποιεί και η μεγάλη αντίπαλος της, η Samsung και έχει ζητήσει ήδη από τους προμηθευτές της λειτουργικά πρωτότυπα.

Η χρήση οθονών τεχνολογίας OLED αναμένεται να βοηθήσει την Apple να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις των συσκευών της, καθώς αν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση η εταιρεία θα λανσάρει στην αγορά ένα προϊόν με ανανεωμένη εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Η τελευταία σημαντική ανανέωση της σειράς των συσκευών iPhone σημειώθηκε με την έλευση του iPhone 6, το οποίο ήταν σημαντικά πιο λεπτό από τους προκατόχους του, ενώ ταυτόχρονα είχε σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, δύο στοιχεία που συνετέλεσαν καθοριστικά στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της εταιρείας.

Οι φήμες και μόνο για μια έκδοση της δημοφιλούς τηλεφωνικής συσκευής της Apple, η οποία θα φέρει εύκαμπτη οθόνη τεχνολογίας OLED οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση της τιμής της μετοχής της τον Φεβρουάριο, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή, η οποία θα ανέρχεται γύρω στα 1000 δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή