Η LG στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο, φέρνοντας την 5η εποχή

Η LG στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο, φέρνοντας την 5η εποχή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics, σε μια ιδιαίτερη εντυπωσιακή εκδήλωση, έφερε την 5η εποχή στις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) LG MULTI V 5.

Εκτός από τα πολύ γνωστά και καινοτόμα προϊόντα της LG στον χώρο των τηλεοράσεων και των οικιακών συσκευών που απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές, η εταιρεία διαθέτει ευρεία γκάμα εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων που καλύπτουν ακόμα και τις πλέον ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του κλάδου του τουρισμού, του λιανεμπορίου και των μεγάλων κτιριακών οικοδομών.

Η LG στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο, φέρνοντας την 5η εποχή-1

To VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη.

Διαθέτει τη λειτουργία Dual Sensing Control, η οποία παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση της ψύξης και της θέρμανσης. Επίσης, η νέα λύση της εταιρείας είναι εξοπλισμένη με τον απόλυτο LG συμπιεστή Inverter ενώ διαθέτει την ικανότητα υποστήριξης μεγάλου αριθμού εξωτερικών μονάδων μεγάλης χωρητικότητας (η κάθε μία απόδοσης έως και 26ΗΡ) αποτελώντας μια ισχυρή λύση για τον έλεγχο του κλίματος. Τέλος, οι μονάδες Multi V 5 είναι εξοπλισμένες με τον αποκλειστικό εναλλάκτη θερμότητας της LG Ocean Black Fin και την ειδική βαφή ‘Dual Protection’ για αντιδιαβρωτική προστασία, καθώς και την τεχνολογία split defrost για αναβαθμισμένη λειτουργία Συνεχούς Θέρμανσης (Continuous Heating).

Ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει την απόλυτο έλεγχο, τη μέγιστη απόδοση και ευελιξία, το Multi V 5 φέρνει τη νέα εποχή στις επιχειρήσεις ποικίλων κλάδων και ανάμεσα σε αυτούς έναν από τους σημαντικότερους, τον κλάδο του Τουρισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή