ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Play. Code. Ascend.

Play. Code. Ascend.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο του Bolton (Ην. Βασίλειο) σε συνεργασία με το New York College προσφέρει το τετραετές franchised πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Computer Games Programming with Foundation.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης λογισμικού για παιχνίδια υπολογιστών (CGSD) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο κλάδο των παιχνιδιών. Ως απόφοιτοι Θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να εργαστείτε στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και στη βιομηχανία λογισμικού, στον ακαδημαϊκό χώρο και την έρευνα («Σοβαρά Παιχνίδια» – Προσομοίωση), στην αυτοκινητοβιομηχανία και στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων (smartphone) όπως επίσης και στην αγορά των ηλεκτρονικών αθλημάτων (esports).

Στην εποχή που ή τεχνητή και εικονική νοημοσύνη συναντά τα τρισδιάστατα γραφικά και τα esports κατακτούν τον κόσμο έχετε την δυνατότητα για μία άμεση παγκόσμια καριέρα με τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης μέσα από την εμπειρία ενός από τα πιο καταξιωμένα πανεπιστήμια του Ην. Βασιλείου στον χώρο αυτό, σε συνεργασία με την ίδια την βιομηχανία της πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αμαλίας 38, Σύνταγμα, 105 58 Τηλ: 210 322 5961, Fax: 210 323 3337 e-mail: [email protected], www.nyc.gr