Καθυστερεί η κυκλοφορία του ακουστικού HomePod της Apple

Καθυστερεί η κυκλοφορία του ακουστικού HomePod της Apple

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ελπίζατε να αγοράσετε ένα HomePod για Χριστουγεννιάτικο δώρο, θα πρέπει να βρείτε εναλλακτική λύση.

Την Παρασκευή, η Apple επιβεβαίωσε πως η κυκλοφορία του έξυπνου ακουστικού της με την προσωπικό βοηθό Σίρι θα μεταφερθεί από τον Δεκέμβριο, όποτε και ήταν προγραμματισμένη, για αργότερα μέσα στο 2018.

Παρόλο που Η Σίρι ήταν από τις πρώτες έξυπνες προσωπικές βοηθούς, η εταιρεία άργησε να μπει στον χορό των έξυπνων ακουστικών. Η εν λόγω κατηγορία δημιουργήθηκε το 2015 από την Άμαζον, με το Echo, ενώ οι εταιρείες Google, Microsoft και Sonos προσφέρουν ήδη αντίστοιχα προϊόντα. Με τιμή αγοράς τα 329 δολάρια, το HomePod θα είναι από τα πιο ακριβά ακουστικά της αγοράς, αλλά θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει αυτό το γεγονός με την ανώτερη ποιότητα ήχου που καυχιέται ότι διαθέτει απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Τα ακουστικά της Amazon ξεκινάνε στα 50 δολάρια, ενώ της Google στα 49, αν και η εταιρεία έχει μία πιο ακριβή έκδοση στα 399 δολάρια.

«Ανυπομονούμε για την ώρα που ο κόσμος θα πάρει στα χέρια του την καινοτομία μας στα ασύρματα ακουστικά σπιτιού, αλλά χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο για να ετοιμαστούμε», δήλωσε η Apple.

Επιμέλεια Κειμένου: Χρήστος Κανελλόπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή