Η Vodafone ενισχύει την οικογένεια με μία νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας

Η Vodafone ενισχύει την οικογένεια με μία νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει μία καινοτόμο πολιτική για τη στήριξη της πατρότητας και διευρύνει τις παροχές που προσφέρει στους εργαζόμενούς της, στηρίζοντας περαιτέρω το θεσμό της οικογένειας. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την πολιτική πατρότητας που ανακοίνωσε ο Όμιλος Vodafone, η Vodafone Ελλάδας θεσπίζει την παροχή 10 επιπλέον ημερών πλήρως αμειβόμενης άδειας, για όλους τους πατέρες που εργάζονται στην εταιρεία, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2018. Η πολιτική ισχύει από τη στιγμή της γέννησης και για 18 μήνες, καθώς και σε περιπτώσεις υιοθεσίας.

Η Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Vodafone είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν υποστήριξη ώστε να συνεισφέρουν, να αναπτύσσονται, αλλά και να εξισορροπούν τις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας δίνει τη δυνατότητα στους νέους πατέρες που εργάζονται στη Vodafone Ελλάδας, να επωφεληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και η οικογένειά τους, έχοντας μια επιπλέον στήριξη κατά την διάρκεια της πιο όμορφης, αλλά και απαιτητικής περιόδου της ζωής τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Vodafone αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που καθιέρωσε μία παγκόσμια πολιτική μητρότητας με την παροχή 16 επιπλέον εβδομάδων πλήρως αμειβόμενης άδειας για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, σε 30 εταιρείες του Ομίλου στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία/Ειρηνικό και την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια μιας σειράς πολιτικών και προγραμμάτων που η Vodafone Ελλάδας έχει υιοθετήσει και υλοποιεί για την ενδυνάμωση των γυναικών, η υιοθέτηση της νέας πολιτικής πατρότητας έχει στόχο να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της για μία ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή