Nintendo Labo: Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που ‘απογειώνει’ τη φαντασία στα Public

Nintendo Labo: Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που ‘απογειώνει’ τη φαντασία στα Public

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Public, ο Νο 1 gaming προορισμός σε όλη την Ελλάδα και η CD Media S.E, αποκλειστικός διανομέας της Nintendo για τα Βαλκάνια, υποδέχθηκαν στο The Mall Athens, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, γονείς και παιδιά οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον μαγικό κόσμο του ολοκαίνουργιου, για το Nintendo Switch, παιχνιδιού Nintendo Labo. Με μήνυμα «Φτιάξτε. Παίξτε. Ανακαλύψτε» οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση εξερεύνησαν τις δυνατότητες του νέου Nintendo Labo. Με τον τρόπο αυτό, ανακαλύψανε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το οποίο απογειώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα παιδιών και ενηλίκων ενώ αναπτύσσει σημαντικά μία σειρά από διαφορετικές δεξιότητες.

Με το Nintendo Labo η ανακάλυψη είναι παιχνίδι! Ένα κομμάτι χαρτόνι μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από μία μηχανή, ένα καλάμι ψαρέματος, ένα πιάνο, ή ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί, συναρμολογώντας φύλλα από χαρτόνι σε διάφορα σχήματα (τα Toy-Con) και συνδυάζοντας τα με το Nintendo Switch.

Το Nintendo Labo επιτρέπει στον οποιονδήποτε να παίξει κατασκευάζοντας και να διασκεδάσει. Οι οικογένειες που παίζουν με το Nintendo Labo μπορεί να επινοήσουν νέους τρόπους παιχνιδιού χωρίς καν να το καταλάβουν, και μερικές φορές η ανακάλυψη από μόνη της είναι το καλύτερο παιχνίδι! Μπορεί να διαγωνιστούν σε έναν πρωτότυπο αγώνα και να κερδίσουν, να ψαρέψουν, ακόμη και να παίξουν το αγαπημένο τους τραγούδι!

Nintendo Labo: Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που ‘απογειώνει’ τη φαντασία στα Public-1

Τα Public, παρουσιάσανε το Nintendo Labo, στο πλαίσιο της συνολικής τους φιλοσοφίας να παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις, να συνεργάζονται με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη την οικογένεια. Προτάσεις που συνδυάζουν την καινοτομία, την εμπειρία, το παιχνίδι και προτρέπουν τους γονείς & παιδιά να παίξουν μαζί ενισχύοντας την αγάπη τους για το παιχνίδι αλλά και τη σχέση τους.

Τα Public όμως δεν σταματούν εδώ. Με στόχο να συμβάλλουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών και να δημιουργήσουν αφορμές για την ενίσχυση της σχέσης γονέα – παιδιού, διοργανώνουν πάνω από 700 εκδηλώσεις και εργαστήρια. Επιπλέον, με την καθοδήγηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, ο επισκέπτης μπορεί να βρει από παιδικά παιχνίδια, σχολικά βιβλία, CD, βιβλία, ταινίες και φυσικά gaming σε μεγάλη ποικιλία και εύρος τιμών.

Επιστεφθείτε τα Public, και ανακαλύψτε το Nintendo Labo. Σίγουρα θα κολλήσετε αφού το παιχνίδι ξεκινάει πριν καν πατηθεί το Play.

Για τα καλύτερα gaming προϊόντα, ξεκίνα από τα Public.

Δείτε εδώ το Nintendo Labo εν δράσει

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή