Οι συσκευές LG ThinQ με τεχνολογία ΑΙ λαμβάνουν κορυφαίες διακρίσεις

Οι συσκευές LG ThinQ με τεχνολογία ΑΙ λαμβάνουν κορυφαίες διακρίσεις

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καινοτομίες της LG Electronics (LG) στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και στον σχεδιασμό έφεραν στην εταιρεία την αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (European Imaging and Sound Association – EISA). Τα προϊόντα ThinQ με τεχνολογία AI συμπεριλαμβανομένων των LG OLED TV, LG SUPER UHD TV και LG XBOOM διακρίθηκαν για την υψηλή ανταγωνιστικότητα σε κατηγορίες αξιολόγησης όπως υψηλή ποιότητα εικόνας, επίδοση της τεχνητής νοημοσύνης και άριστη ποιότητα ήχου.

Η LG OLED TV AI ThinQ (μοντέλο OLED65E8) έλαβε το βραβείο EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019’, σηματοδοτώντας την έβδομη συνεχή νίκη για την τεχνολογία OLED της εταιρείας. Η τηλεόραση ξεχώρισε για την ποιότητα της εικόνας λόγω του επεξεργαστή α9, ο οποίος προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες με απίστευτα πλούσια χρώματα, ευκρίνεια και βάθος για ακόμα περισσότερο ρεαλισμό και την κορυφαία λειτουργικότητα τεχνητής νοημοσύνης. Η κριτική επιτροπή της EISA εκθείασε επίσης την απόδοση του Dolby Atmos™ και των μπροστινών ηχείων του, τα οποία προσφέρουν την πιο συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία. Ο σχεδιασμός picture-on-glass αναφέρθηκε επίσης για την απόλυτη προσαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Επιπλέον, η LG SUPER UHD TV AI ThinQ (μοντέλο 65SK9500) αναγνωρίστηκε με το βραβείο ‘EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019’ για την απόδοση της απόλυτης LCD ΤV εικόνας μέσω του συνδυασμού τεχνολογιών όπως τη Nano Cell, τη Full-Array Local Dimming (FALD), τον επεξεργαστή α7, την πλατφόρμα AI ThinQ της LG και το ενσωματωμένο Google Assistant.

Με το AI ThinQ της LG, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την τηλεόραση, να συνδέονται εύκολα με εξωτερικές συσκευές, να αλλάζουν λειτουργία εικόνας και να αναζητούν περιεχόμενο. Η πρόσφατη προηγμένη τεχνολογία voice assistant στην τηλεόραση επιτυγχάνεται με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (Natural Language Processing – NLP) για την παροχή ελέγχου της συσκευής μέσω έξυπνης φωνητικής ενεργοποίησης και σύνδεσης με βάση την αποκλειστική τεχνολογία deep learning της LG. Επίσης, με την ενσωμάτωση του Google Assistant, οι τηλεοράσεις AI της LG προσφέρουν μια απλοποιημένη εμπειρία που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται διαφορετικές εργασίες, να βρίσκουν απαντήσεις ή να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές που λειτουργούν ως το κέντρο του έξυπνου σπιτιού.

Οι επισκέπτες της IFA προτείνεται να σταματήσουν στο περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου για να βιώσουν από κοντά την εμπειρία της νέας σειράς προϊόντων ThinQ της LG.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή