Δύο νέα καταστήματα εγκαινίασε η Xiaomi στην Ισπανία

Δύο νέα καταστήματα εγκαινίασε η Xiaomi στην Ισπανία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κινεζική τεχνολογική εταιρία Xiaomi συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ισπανία, καθώς προχώρησε στα εγκαίνια δύο νέων καταστημάτων της, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τα δύο νέα καταστήματα βρίσκονται στις περιοχές Γουαδαλαχάρα και Χιρόνα, ενώ λειτουργούν μέσω δικαιοχρησίας (franchise) και στο πλαίσιο της στρατηγικής «Preferred Store» που ακολουθεί η κινεζική εταιρία, με στόχο την ίδρυση περίπου 20 υποκαταστημάτων στην Ισπανία μέχρι το τέλος του 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Xiaomi.

«Με την υλοποίηση αυτού του μοντέλου της δικαιοχρησίας στην Ισπανία και την ίδρυση των δύο νέων καταστημάτων, η Xiaomi συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην Ισπανία, όπου ήδη διαθέτει 11 καταστήματα», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας.

Η παρουσία της κινεζικής εταιρίας έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στην Ισπανία την 30η Αυγούστου, ότι το νέο έξυπνο κινητό της, POCOPHONE F1 εξαντλήθηκε 13 λεπτά μετά την εμφάνισή του στην ισπανική έκδοση της ηλεκτρονικής σελίδας της, Mi.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή