Τι δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι κάθε φοιτητή;

Τι δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι κάθε φοιτητή;

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταρχάς συγχαρητήρια! Διάβασες, αγχώθηκες, μόχθησες και… τα κατάφερες! Σε καλωσορίζουμε στον φοιτητόκοσμο και σου ευχόμαστε να χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο τα 4 καλύτερα χρόνια της ζωής σου!

Νέες γνωριμίες, καινούριες εμπειρίες και φυσικά το νέο φοιτητικό σου σπίτι.

Το τι εμπειρίες θα θελήσεις να βιώσεις το αφήνουμε πάνω σου, αλλά επειδή σαν πρωτοετής θα έχεις στην αρχή αρκετό τρέξιμο και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις, δες παρακάτω τα πρώτα βασικά πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από το φοιτητικό σου σπίτι!

  1. Από τα πιο βασικά αν όχι το βασικότερο, είναι το γραφείο σου και η καρέκλα (είναι ότι είναι για το μαθητή σχολείου η τσάντα του). Θα είναι ο ιερός χώρος που θα πρέπει, παρά τους φοιτητικούς πειρασμούς, να κάθεσαι να διαβάζεις προκειμένου να μην καταλήξεις αιώνιος φοιτητής! Το γραφείο που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι λειτουργικό, σε ένα καλό ύψος και σε φωτεινό σημείο για να μπορείς να διαβάσεις.
  2. Είδη κουζίνας. Η φράση «Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» δεν βγήκε τυχαία και επειδή το πιο πιθανό είναι το budget σου να μην σου επιτρέπει να τρως κάθε μέρα έξω πρέπει να προμηθευτείς εγκαίρως τα βασικά σκεύη μαγειρικής και φυσικά πιάτα, μαχαιροπίρουνα και ποτήρια. Καλό θα ήταν να πάρεις λίγες ποσότητες και να εστιάσεις στο να έχουν καλή ποιότητα για να αντέχουν στη χρήση. Εδώ μπορείς να βρεις μερικές ιδέες για να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα.
  3. Καφετιέρα. Αν και μπορεί να σου φανεί παράταιρο για να είναι ανάμεσα στα απαραίτητα, πίστεψε μας θα σου φανεί πολύ χρήσιμη και θα μειώσει τα έξοδα σου καθώς θα γίνει η καλύτερη φίλη σου όταν θα έχεις εργασίες, εξεταστική ή πολύ πρωινό μάθημα. Εσπρέσο, καπουτσίνο με πλούσιο αφρόγαλα ή φίλτρου; Επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις στο θέμα «καφές», μπες στο public.gr και βρες την καφετιέρα που σου ταιριάζει με ένα κλικ.
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σαν φοιτητής το σπίτι σου θα είναι γεμάτο βιβλία που συνεχώς θα πληθαίνουν. Μία βιβλιοθήκη είναι απολύτως απαραίτητη και για να μην υπάρχουν πεταμένα βιβλία σε όλο το σπίτι, αλλά και για να οργανώσεις το διάβασμά σου. Εκεί θα μπορείς να αποθηκεύεις τα βιβλία ανά έτος, τις σημειώσεις σου και όλα τα απαραίτητα για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο κάνοντας ανασκαφές για να βρεις κάθε φορά αυτό που χρειάζεσαι. Με λίγη οργάνωση θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις χρόνο και χώρο και φυσικά θα δείχνει πιο όμορφο το σπίτι σου!

Αυτά τα πρακτικά tips από εμάς… Ευχόμαστε Καλή φοιτητική ζωή!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή