Αφρικανός εκ Ναούσης

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν το ’χεις δέσει κόμπο ότι το μόνο χρώμα επιδερμίδας που ταιριάζει σ’ εμάς τους Ελληνες είναι το διαφημιστικώς διάσημο «λευκότερο λευκό», αυτό που ξεροψήνεται το καλοκαίρι για να μαυρίσει, τότε βλέπεις σε φωτογραφίες και βίντεο τις ελαφρώς σκουρόχρωμες παλάμες κάποιου, τελούντος εν μακεδονολατρική εξάρσει, και βγάζεις το φυλετικό σου πόρισμα χωρίς καθυστέρηση και αμφιβολία: «Οπα! Μαύρος! Αφρικανός! Ενας Αφρικανός στον Αγνωστο! Ενας προβοκάτορας!».

Τι ακριβώς κάνει στις φωτογραφίες ο απεχθής αυτός λαθροεισβολέας; Κραδαίνει ένα στειλιάρι, έτοιμος για επίθεση φιλίας στα ΜΑΤ, που βρίσκονται στα σκαλάκια προς τη Βουλή. Η αντιασφυξιογόνος μάσκα που φρόντισε να φορέσει, καθότι «των φρονίμων τα παιδιά» κ.λπ., κρύβει καλά τα χαρακτηριστικά του. Μόνο τα κοντά μαύρα μαλλιά του φαίνονται, επιβαρυντικό στοιχείο και αυτό, αφού ως γνωστόν η Αφρική είναι γεμάτη κοντομαυρομάλληδες. Το μόνο που κάπως μπερδεύει τα πράγματα είναι η ελληνική σημαία, που την έχει βάλει όπως ο Σούπερμαν την μπέρτα του. Οι Σερλοκχόλμηδες όμως που φυλάττουν Θερμοπύλας φορώντας δύο ακροδεξιάς αρβύλας, για να μην τους κακολογούν σαν αριστερούς, τον πήραν είδηση. Και πανηγύρισαν τα αποκαλυπτήριά του στις ιστοσελίδες τους: «Βάζεις μια ελληνική σημαία στην πλάτη, φοράς μια μάσκα και επιτίθεσαι… Βεβαίως κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο… Ετσι και εδώ ο… διατεταγμένος προβοκάτορας, ο… ερωτευμένος με την ελληνική σημαία, δεν είναι Ελληνας, αλλά Αφρικανός!!!» Ή: «Ολη η αλήθεια για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο! Προβοκάτορες Αφρικανοί με ελληνικές σημαίες παριστάνουν τους ακροδεξιούς. Η ΕΛ.ΑΣ. το κομματικό όργανο των μπολσεβίκων!».

Αμ δε. Βιάστηκαν να χαρούν με το «εύρημά» τους οι προβοκατορολογούντες. Ο «Αφρικανός», βλέποντας να του στερούν την ελληνικότητα οι συναγωνιστές του και να τον χαρακτηρίζουν μίσθαρνο όργανο των πατενταρισμένων προδοτών της πατρίδας, ανάρτησε το βιογραφικό του στο φέισμπουκ, σε ιδιόλεκτο social media: «Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός είμαι μακεδόνας γνήσιος απόγονος του μέγα Αλέξανδρου γεννημένος το 1973 από Ελληνες γονείς γέννημα θρέμμα ναουσαίος δεν είμαι μαροκινός μπακλαντεσιανός ούτε αφρικανός ιρακινός που βγήκα μπροστά για έναν σκοπό και μόνο να κάνω ως έλληνας το καθήκον μου το χρέος μου απέναντι στην πατρίδα βόρειο ήπειρο, θράκη, κύπρο, κωνσταντινούπολη, εύξεινος πόντος, παράλια μικρά ασία». Ο αποκαλύψας τους «αποκαλύψαντες». Μια ωραία ατμόσφαιρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή