80 χρoνια πριν… 12-11-1939

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΥΜΑΤΑ: Η κηδεία των θυμάτων της απόπειρας του Μονάχου εγένετο την 11ην πρωινήν παρουσία του Φύρερ. Παρίσταντο επίσης […] πολλοί γκαουλάιτερ, μέλη της βαυαρικής κυβερνήσεως και πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί. Οι συγγενείς των θυμάτων κατέλαβον θέσιν παρά τα φέρετρα. Ο Φύρερ συνοδευόμενος υπό του φον Ες και του Αδόλφου Βάγκνερ, έλαβε θέσιν μεταξύ των συγγενών των νεκρών, πλησίον των φερέτρων. [φωτ.]

ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ: Κάθε Αγγλος στρατιώτης αποβιβαζόμενος εις την Γαλλίαν κρίνει σκόπιμον να έχη εις την τσέπην του ένα μικρόν βιβλίον τιτλοφορούμενον «Διά τον στρατιώτην του μετώπου». Είναι είδος γαλλοαγγλικών διαλόγων, που προσφέρεται προς λύσιν όλων των γλωσσικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αγγλοι στρατιώται εις την σύμμαχόν των χώραν.

VOGUE: Το μοναδικόν εις το είδος του αμερικανικόν περιοδικόν μόδας «Βογκ», εις το τεύχος του μηνός Νοεμβρίου αφιερώνει υπό τον γενικόν τίτλον «Μόδα από την Ελλάδα» δύο ολοκλήρους σελίδας εις την ελληνικήν μόδαν [και] δημοσιεύει τρία από τα πρότυπα ελληνικής μόδας τα οποία παρουσίασε το υφυπουργείον Τύπου και Τουρισμού εις το ελληνικόν περίπτερον της Διεθνούς Εκθέσεως Νέας Υόρκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή