80 χρoνια πριν… 16-7-1940

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΟΥΖΒΕΛΤ: Τα 95% των μελών του συνελθόντος εις Σικάγον Δημοκρατικού Κόμματος καθώς και οι παρακολουθούντες τας εργασίας αυτού δημοσιογράφοι, φρονούν ότι ο κ. Ρούζβελτ θα αναδειχθή και πάλιν υποψήφιος του κόμματος και θα δεχθή την υποψηφιότητα. Οι υποστηρίζοντες το πρόγραμμα του κ. Ρούζβελτ διατρέχουν τας οδούς ή επισκέπτονται τα ξενοδοχεία με επιγραφάς εις τας οποίας αναφέρεται ότι ο κ. Ρούζβελτ είναι ο μόνος ενδεδειγμένος. […] Πολλαί εφημερίδες […] γράφουν ότι ο κ. Ρούζβελτ θα διέπραττε μέγα σφάλμα εάν δεν ήθελε συμμορφωθή προς την παράδοσιν η οποία απαγορεύει να χρησιμοποιούνται τα μέσα τα οποία διαθέτει η κυβέρνησις διά να παραμείνη ο Πρόεδρος πλέον των 8 ετών εις την εξουσίαν.

ΔΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Ο υπουργός της Γεωργίας κ. Κυριακός ανεκοίνωσεν ότι επεσκέφθη και ενεκαινίασε το ανεγερθέν παρά το χωρίον Αρτεμησία εις τον δυτικόν Ταΰγετον δασικόν εργοστάσιον. Με αφετηρίαν εν σημείον της οδού Καλαμών-Σπάρτης, εγένετο δασική οδός προς το χωρίον Αρτεμησία ανερχομένη εις ύψος 1.500 μέτρων. Εις το σημείον τούτο ιδρύθη μεγάλο εργοστάσιον, του οποίου ο κ. Υπουργός έθεσε τας βάσεις των μηχανημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή