Η υγειονομική μάσκα και ο Σατανάς

Η υγειονομική μάσκα και ο Σατανάς

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχέδιο του Ροκφέλερ για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου. Το αποκάλυψε προχθές ο κληρικός που εξεδίωξε από την εκκλησία του, αφού την προπηλάκισε, την κυρία με την υγειονομική μάσκα. Γιατί ο Ροκφέλερ και όχι ο Ρότσιλντ ή ο Σόρος; Μάλλον θα έχει τις πληροφορίες του. Δεν πρόλαβε να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο θα εκτελεσθεί το σχέδιο. Αν είναι με κάτι εκατομμύρια νεκρούς, τότε η μάσκα είναι τρόπος αντιμετώπισης της επέλασης του Αντίχριστου. Μερικές φορές η σκέψη είναι τόσο βαθιά που χάνεται στα βάθη του ωκεανού της. Και γιατί τον ενόχλησε η κυρία; Γιατί η εκκλησία δεν δέχεται μασκαράδες. Η εκκλησία δεν είναι καρναβάλι. Κι αν κάποιος πάει στη λειτουργία με το κολάρο που σου φορούν για το αυχενικό, τι γίνεται; Εννοείται ότι αμέσως πήρε μπροστά ο μηχανισμός του αντικληρικαλισμού. Σκοταδισμός, Μεσαίωνας. Ασε που ο Μεσαίωνας μόνον σκοτεινός δεν ήταν και γι’ αυτό έδωσε τη θέση του στην Αναγέννηση.

Κατ’ αρχάς η Εκκλησία δεν απαγορεύει την χρήση μάσκας εντός των ναών – αν δεν κάνω λάθος. Δεν την επιβάλλει κιόλας, ενώ θα έπρεπε να την επιβάλλει. Οπότε η υπόθεση αφορά τον συγκεκριμένο κληρικό, όπως και ο ανάρμοστος τρόπος αντίδρασής του αφορά την παιδεία του και τον χαρακτήρα του. Και στο σημείο αυτό αναδεικνύεται ένα πρόβλημα. Οντως το μορφωτικό επίπεδο των κληρικών δεν διαφέρει από το μορφωτικό επίπεδο του μέσου συμπατριώτη μας. Ακόμη κι αν είναι απόφοιτοι Θεολογικής Σχολής. Ενα μεγάλο ποσοστό όσων αποφοιτούν από τις Νομικές ή τις Φιλοσοφικές Σχολές της χώρας και ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου, του δικαστή ή μπαίνουν σε μια σχολική αίθουσα για να διδάξουν είναι εξίσου αμόρφωτο με τον κληρικό που πιστεύει ότι ο Ροκφέλερ είναι ο Αντίχριστος. Αν τώρα αυτό βρει γόνιμο έδαφος στον χαρακτήρα του δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος, λόγω χαμηλού επιπέδου, αυθαιρετεί για να επιδείξει την εξουσία του, τότε το αποτέλεσμα είναι η έξωση της κυρίας. Πόσοι προϊστάμενοι πολεοδομίας δεν ερμηνεύουν κατά τον δικό τους, αυθαίρετο, τρόπο τους νόμους;

Υπάρχουν ιερείς που διακονούν το σχήμα τους με την ευθύνη της πνευματικότητας που επιβάλλει. Ανθρωποι μορφωμένοι. Υπάρχουν κι άλλοι που αυθαιρετούν χωρίς αναστολές και απολαμβάνουν να ασκούν εξουσία. Και είναι άλλο να αγανακτείς μ’ αυτούς τους τελευταίους και άλλο να κατηγορείς την ίδια την Εκκλησία για σκοταδισμό. Η Εκκλησία οφείλει να είναι και συντηρητική και αναχρονιστική. Αυτός είναι ο ρόλος της. Κι αντί να την πετροβολούνε όλοι όσοι πιστεύουν στον ορθολογισμό τους αντί για τον Θεό, ας φροντίσουν να την καταλάβουν. Αφήστε και το άλλο. Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας θεωρεί θεμιτό να λοιδορείς την ελληνική Εκκλησία και να την κατηγορείς για σκοταδισμό, όμως αν τολμήσεις να πεις τίποτε για τον ιμάμη της γειτονιάς σου, αμέσως θεωρείσαι ισλαμόφοβος και ρατσιστής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή