Η νανοτεχνολογία δεν θα περάσει!

Η νανοτεχνολογία δεν θα περάσει!

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Eίναι βαρύ, ασήκωτο. Μου προκαλεί ζάλη και πονοκεφάλους. Φορούσα το κράνος προχθές για να πάω στη δουλειά και άκουγα έναν παράξενο θόρυβο. Ποιος ξέρει τι έχουν ενσωματώσει στα υλικά κατασκευής, χωρίς βέβαια να ενημερώσουν ποτέ τον κοσμάκη. Καίνε τον εγκέφαλό μας, με την άδειά μας! Το γελάς; Ξέρεις εσύ εάν έχουν διερευνηθεί ποτέ τυχόν παρεμβολές από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας; Αφού λοιπόν δεν ξέρεις, μη μιλάς. Εχουμε γίνει τα πειραματόζωα στο μεγαλύτερο πείραμα που έχει γίνει ποτέ στον πλανήτη. Κι όλα αυτά με τις ευλογίες των ΜΜΕ. Τι σχέση έχουν τα ΜΜΕ; Καλά πόσο αφελής είσαι;

Για το καλό μας, λένε δήθεν. Ξέρετε κανέναν που να έχει σκοτωθεί με μηχανή; Πιο πιθανό είναι να πέσει κεραυνός στο κεφάλι σου παρά να πάθεις τροχαίο. Πεθαίνουν οι άνθρωποι από φυσικά αίτια ή άλλες ασθένειες –ή από την ακτινοβολία 5G– και τους βαφτίζουν θύματα τροχαίων για να εξυπηρετηθεί το αφήγημα και να αγοράζει ο κόσμος κράνη από εταιρείες που έχουν επενδύσει όλοι αυτοί. Τι ποιοι αυτοί; Κάνεις ότι δεν ξέρεις;

Στο κάτω κάτω αν χτυπήσεις στο κεφάλι, μπορείς να στάξεις λίγο βάμμα πρόπολης και θα είσαι περδίκι. Ολοι το ξέρουν αυτό. Μην ακούς τους γιατρούς, είναι πιόνια των φαρμακευτικών. Κανέναν δεν συμφέρει να μάθουμε ότι όλα τα γιατρικά κρύβονται στη φύση. Θα καταρρεύσει το σύστημα. Αυτό που μας ελέγχει, και μας θέλει πρόβατα. Τι παριστάνουν και μας κουνάνε τα πτυχία τους; Ολη η πληροφορία είναι διαθέσιμη ονλάιν, δόξα τω Θεώ μάτια έχουμε και διαβάζουμε.

Αλλά ξεκινούν από αυτό για να φτάσουν, ποιος ξέρει πού. Σήμερα σου λένε “φόρα κράνος”, αύριο τι; Ποιος με διαβεβαιώνει εμένα ότι αύριο μεθαύριο δεν θα μας πουν να φοράμε κράνος ακόμα και αν δεν οδηγούμε μηχανή; Οπως σου είπα, πρόκειται για ένα πείραμα κοινωνικού ελέγχου. Τα μέτρα που λαμβάνονται σήμερα θα χρησιμοποιηθούν αύριο με άλλες προφάσεις. Το όπλο τους είναι ο φόβος μας.

Κι ερωτώ εγώ τώρα: Αξίζει μια τέτοια ζωή; Ποιος τη θέλει μια ζωή χωρίς να τον χτυπάει το αεράκι τρέχοντας απόγιομα στην παραλιακή; Ποιος τη θέλει τη ζωή χωρίς ελευθερία; Μόνο με “πρέπει” και κανόνες; Αυτός όμως είναι ο στόχος, μας θέλουν μαντρωμένους κάτω από κράνη, δεμένους με ζώνες ασφαλείας και ζουρλομανδύες, στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, έρμαια της νανοτεχνολογίας».

Ανάθεμά σας, δεν μας λυπάστε… 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή