Ξεφώνισμα και ξεσκόνισμα

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεφώνισμα  και ξεσκόνισμα-1Επιτέλους. Η Ολγα Κεφαλογιάννη δικαιώνει τον Πάνο Σκουρολιάκο. Η βουλευτής –που είχε μείνει εκτός κυβέρνησης γιατί ορεγόταν το υπουργείο Πολιτισμού πακεταρισμένο με το Τουρισμού– απέσπασε τον έπαινο του τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις της που θεωρήθηκαν επικριτικές προς την κυβέρνηση. Δεν στηρίξαμε, είπε η Κεφαλογιάννη, τους εργάτες της τέχνης «ολοκληρωμένα». Ποιες είναι οι δικές της προτάσεις για ολοκλήρωση; «Συναισθηματική επαφή» με τους καλλιτέχνες. «Εμπιστοσύνη». «Ενσυναίσθηση». 

Παρά την ψυχοψαχτική της εκζήτηση, η παρέμβαση αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική. Εξασφάλισε στην Κεφαλογιάννη την προσοχή όλων των αντιπολιτευόμενων media για μία ημέρα. Πρόκειται για μέθοδο δοκιμασμένη. Αντί να ξεσκονίζεις απλώς τη βαλσαμωμένη φιλοδοξία σου, σκάβεις ένα τούνελ για να αποδράσεις από την πολιτική ανυπαρξία. Γίνεσαι Αντώναρος. 

Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή