Θεωρείο (13/10/20)

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέλουν αρχηγό 

Σας έγραφα τις προάλλες πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να ξεκολλήσει από τα ποσοστά που έχει τώρα και δεν αρχίσει να απειλεί το κυβερνών κόμμα, τότε θα ξεκινήσουν διάφορες συζητήσεις για αλλαγές και προοπτικές του κεντρώου χώρου, ώστε να ανακαταλάβει την πρωτοκαθεδρία στο κεντροαριστερό κέρας. Στο πλαίσιο αυτό, μου λένε πως υπάρχουν συζητήσεις κατά πόσον αυτόν τον ρόλο του νέου προσώπου θα μπορούσε να παίξει η Εύα Καϊλή. Εμπειρη μάλιστα πηγή περί τα πασοκικά, μου επεσήμανε πως οι βραβεύσεις της κ. Καϊλή, όπως η τελευταία που την ενέταξε στους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή, φτιάχνουν το προφίλ της προς αυτή την κατεύθυνση.   

Νεύρα…

Μου λένε πως ο Χρ. Σταϊκούρας είναι από τους πιο νευρικούς υπουργούς της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι φταίει και ο Φθιώτης πολιτικός είναι σε αναβρασμό, αλλά όλα του φταίνε. Η νευρικότητα μάλιστα φαίνεται και στη σχέση με τους συναδέλφους του, καθώς πολλοί διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί του σε βασικά διυπουργικά θέματα…

Νέα ρήξη 

Σαν Λερναία Υδρα ξεπηδούν τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο μέτωπο έχει να κάνει με την κακή πλέον σχέση μεταξύ Τσακαλώτου και Τζανακόπουλου. Ο Ευκλείδης είχε στηρίξει την επιλογή Τζανακόπουλου για γραμματέα του κόμματος, πλέον όμως παίρνει καθαρά αποστάσεις, καθώς θεωρεί πως ο νέος γραμματέας δεν κρατά τις εσωτερικές ισορροπίες. 

Μπάνια Τσίπρα 

Ο Τσίπρας πάντως δεν πτοείται. Φίλος της στήλης τον εντόπισε το Σαββατοκύριακο να κάνει τα μπάνια του στο Σούνιο, που έχει γίνει το αγαπημένο του μέρος για μίνι διακοπές. Ο ίδιος «κατάσκοπος» μου μετέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην περιοχή και συχνά απολαμβάνει και την παρέα του Παύλου Πολάκη.   

Τζο… Πικραμμένος

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στον Ιερό Βράχο κατά τους εορτασμούς της 76ης επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς. Κ. Σακελλαροπούλου, Π. Πικραμμένος και Κ. Μπακογιάννης έπεσαν πάνω σε ένα γκρουπ τουριστών. Μόλις οι τουρίστες αντίκρισαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με τα Rayban γυαλιά και τη μάσκα, άρχισαν να φωνάζουν «Μπάιντεν, Τζο Μπάιντεν». Η άσπρη κόμη του Πικραμμένου τον πάει κατευθείαν για Λευκό Οίκο.   

Φήμες… 

Eπειδή ακούγονται διάφορα, ο μόνος λόγος παραίτησης του Βασίλη Ανδρικόπουλου από σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι επαγγελματικός.

Εις επίρρωσιν θα σας πω και ένα παρασκήνιο που δεν είναι γνωστό: ο mr. Green Cola είχε δεχθεί κρούση πριν από τις εκλογές να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα και δεν είχε δεχθεί.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή