Μαθήματα δημοσιογραφίας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθήματα δημοσιογραφίας-1Υπάρχει ένας κλάδος της ελληνικής δημοσιογραφίας που αντιλαμβάνεται ως κύρια αποστολή του τα κηρύγματα δεοντολογίας προς τους άλλους δημοσιογράφους. Πρόκειται για τον ίδιο κλάδο όπου ευδοκιμεί η άποψη ότι η «στράτευση» είναι θεμιτή, αν όχι επιβεβλημένη. Αρκεί βεβαίως να είναι η σωστή στράτευση.

Από αυτόν τον κλάδο έλκει την καταγωγή του και ο βετεράνος της κρατικής τηλεόρασης Χρήστος Γιαννούλης. Ο βουλευτής –πλέον– του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε προχθές ένα σαρκαστικό tweet, ρωτώντας αν για την τηλεοπτική συνέντευξη Μητσοτάκη κόπηκε απόδειξη ή τιμολόγιο. Μετά εξήγησε ότι δεν το εννοούσε κυριολεκτικά, επιμένοντας όμως να φωτογραφίζει τους πρώην συναδέλφους του ως όργανα «αντιδημοκρατικής ενημέρωσης».

Προφανώς, είναι δημοκρατικότερο και δεοντολογικότερο να χρησιμοποιείς τη δημοσιοϋπαλληλική δημοσιογραφία για να μετατρέψεις την κομματική στράτευση σε καριέρα.

Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή