Καλό παράδειγμα

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», σήμερα ο κ. Ιερώνυμος θα συναντηθεί με τον Βασίλη Κικίλια. Αρωγός αναμένεται να σταθεί η Εκκλησία στην προσπάθεια εμβολιασμού ως απαραίτητου βήματος στην καταπολέμηση του ιού. Ναοί της Αρχιεπισκοπής θα τεθούν στη διάθεση της πολιτείας, και σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι μητροπολίτες (Σύρου, Ν. Ιωνίας, Χίου, Ναυπάκτου, Ιωαννίνων κ.ά.). Ενδεχομένως στον «Ευαγγελισμό» να εμβολιαστεί ο πρωθυπουργός την Κυριακή. Το ταξίδι που θα έκανε στην Πορτογαλία την ίδια ημέρα είναι στον αέρα λόγω της καραντίνας στην οποία βρίσκεται ο Αντ. Κόστα. Στις 27 του μήνα θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα εμβολιαστεί και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βιντεοσκοπηθεί μήνυμα στο οποίο θα κάνει έκκληση προς τους πολίτες να προστατέψουν τους εαυτούς τους μέσω του εμβολίου.

Νέες φωτιές

Δεν του βγαίνει με τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ. Τη μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει να ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για θέματα δημοκρατίας και διαφάνειας, σκάνε τα mails της Folli Follie. Το 2020 μοιάζει ατελείωτο για την Κουμουνδούρου, και πάνω που λέγανε ότι θα μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, βρίσκονται πάλι στη διαδικασία να απαντούν, όπως και με τη Novartis. Την εν λόγω τροπολογία για παράταση αφορολογήτου σε ΚΑΕ την ψήφισε και η Ν.Δ., θα πουν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τριπλό μέτωπο

Σε αυτό που ελπίζει τώρα ο Τσίπρας είναι στη δημιουργία μετώπου –μάλλον για εκεί το πάει– φοιτητών και μαθητών «α λα παλαιά». Πρώτον, για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων κολεγίων από το υπ. Παιδείας. Επειδή γνωρίζω πως χθες έγινε τηλεδιάσκεψη ΤΕΕ, ΟΕΕ και ΓΕΩΤΕΕ, τα τρία επιμελητήρια ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά. Θα τα πουν και με την Κεραμέως μέσα στην εβδομάδα. Δεύτερον, για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως στη συνάντηση της υπ. Παιδείας με τους πρυτάνεις δεν βγήκε λευκός καπνός. Αν θεσπιστεί φύλαξη τύπου «δημοτικής αστυνομίας», η πλειονότητα των επικεφαλής των ιδρυμάτων θέλει να υπάγεται στη Σύγκλητο και όχι στην ΕΛ.ΑΣ. Και, τρίτον, για την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Πολάκης μόνος ψάχνει

Δεν έχει πάρει χαμπάρι ο Π. Πολάκης πως βρίσκεται εκτός στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ; Στη λίστα των ομιλητών, στο ν/σ για τη δημόσια υγεία σημειώνω, δεν ήταν το όνομά του και ζήτησε να παρέμβει επί προσωπικού. Οταν όμως δεν φωνάζει ο Πολάκης, φωνάζουν η Νεολαία του κόμματος και οι «53+». Διαφωνούν με την τροπολογία που κατέθεσε η αξιωμ. αντιπολίτευση και συμπεριλαμβάνει και τους αστυνομικούς στην ομάδα των πολιτών που πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά εξαιτίας του κορωνοϊού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή