Στον «Ευαγγελισμό» η πολιτειακή ηγεσία

Στον «Ευαγγελισμό» η πολιτειακή ηγεσία

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί της Κυριακής θα εμβολιαστεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον «Ευαγγελισμό» και μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πέρα από τον πρωθυπουργό, θα είναι και ο Κώστας Τασούλας. Το πώς θα κινηθεί ο Αλ. Τσίπρας θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Στις 4 Ιανουαρίου θα εμβολιαστεί η Φώφη Γεννηματά ενώ λίγες ημέρες μετά τις 27 Δεκεμβρίου ο Δ. Κουτσούμπας. Κανονικά τώρα θα σας έγραφα πού θα περάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τα Χριστούγεννα, όμως φέτος μόνο για εμβόλια θα μιλήσουμε.

Το «όχι» Βελόπουλου

To βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έδωσε το σήμα για την «απελευθέρωση από την πολύμηνη ομηρία του ιού», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τους πολιτικούς αρχηγούς που θα δώσουν το παράδειγμα, εκτός από τον Κυριάκο Βελόπουλο. Επικοινωνία μαζί του υπήρξε, αλλά ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης δεν ανταποκρίθηκε.

Τελευταίο υπουργικό

Το καλό νέο ήλθε από τον Βασίλη Κικίλια, που ενημέρωσε τους συναδέλφους του πως ο Γιάννης Πλακιωτάκης πήρε εξιτήριο. Ο πρωθυπουργός απένειμε τα εύσημα στον γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης Στέλιο Κουτνατζή για το έργο του όσον αφορά τον συντονισμό των 113 νομοθετημάτων που ψηφίστηκαν το 2020. Για το ποιοι θα συνεχίσουν το νέο έτος να βρίσκονται γύρω από τη μεγάλη τραπεζαρία του Μαξίμου, οι πληροφορίες μου δεν λένε τίποτα, μόνο ο νόμος των πιθανοτήτων φωνάζει πως θα υπάρξουν αλλαγές.

Βουλή τέλος

Από του χρόνου και η Βουλή. Το webex ειδικά στις επιτροπές ορισμένες φορές κολλούσε, άλλοι μικροφώνιζαν, κάποιοι είχαν επιστροφή, πάντως τα μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν. Στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν από τη νέα χρονιά (11 Ιανουαρίου και μετά) να συζητηθεί η προ ημερησίας. Ο Νίκος Βούτσης, που σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές υποστήριξε αυτή την κίνηση, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι στην ατζέντα θα κυριαρχήσει η Folli Follie.

Το ΠΑΣΟΚ ξανά μαζί

Πώς να μην έχουν στο μυαλό τους την Κεντροαριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ; Σε κοινή τηλεδιάσκεψη, ο Χάρης Καστανίδης αναφέρθηκε στα δραματικά λάθη που οδήγησαν τη δημοκρατική παράταξη στο 4,5% και ο Γιάννης Ραγκούσης θυμήθηκε πως όσοι το 1994 αναφέρονταν στο ΑΣΕΠ ως νόμο Πεπονή το έκαναν για να τον βγάλουν από πάνω τους.

Ζαχαριάδης «υπέρ» Θεοδωρικάκου

Η τρόικα ζει; Γιατί ο Θ. Σκυλακάκης άλλαξε τις 120 δόσεις για οφειλές σε δήμους του Τ. Θεοδωρικάκου; Γιατί απλά δεν μπορεί να υπάρξει μια γενικευμένη ρύθμιση οριζόντιας τακτοποίησης για χρέη στους ΟΤΑ λόγω ευρωπαϊκής δέσμευσης για μη πάγιες πολιτικές. Περιορίστηκε, λοιπόν, μόνο στους πληττόμενους από τον κορωνοϊό. Και έτσι, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή του «στήριξε τον υπουργό του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή