Ραγιάδες, επί τέλους, ξυπνάτε!

Ραγιάδες, επί τέλους, ξυπνάτε!

6' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορίστε, σήμανα εγερτήριο. Δεν είναι δυνατόν να μας έχει υπνωτίσει ο Μητσοτάκης, μετενσάρκωση του Χίτλερ (σύμφωνα με πορτρέτο που φιλοτέχνησε βουλευτής του Σύριζα), ώστε να μην μπορούμε να αντιληφθούμε την ολοφάνερη αλήθεια. Ζούμε, ή μάλλον είμαστε φυλακισμένοι στο Αουσβιτς, αλλά ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Ετσι μας πληροφόρησε η γνωστή αρθρογράφος. Σαν να ζήλεψε τον δάσκαλο της προπαγάνδας Γκέμπελς, κατέληξε στην υπερβολή για να εκφράσει την οργή της και κατάφερε να εξοργίσει τους πάντες, εκτός από τους λίγους φανατικούς ομοϊδεάτες της.

Δεν υπερβάλλω. Τουλάχιστον, ο Γκέμπελς ήταν ο επίσημος υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ, ενώ η εν λόγω κυρία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να γίνει επίσημος εκπρόσωπος του Σύριζα και κινδυνεύει να δηλητηριαστεί από το σάλιο της ή το μελάνι της. Ο Γκέμπελς, λοιπόν, όταν οι σύμμαχοι βομβάρδισαν το 1945 τη Δρέσδη και σκοτώθηκαν περίπου 20.000 άνθρωποι, θεώρησε ότι ήταν μια κατάλληλη ευκαιρία να στρέψει την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον των συμμάχων. Ετσι, αντίθετα με την επικρατούσα τακτική να αποκρύπτονται τα πραγματικά θύματα του πολέμου, ώστε να μην υποσκάπτεται το ηθικό των πολιτών, αυτός τα πολλαπλασίασε και ανακοίνωσε ότι από τους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν 200.000 πολίτες!
Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που μας θυμίζει τη ναζιστική Γερμανία, είναι η προπαγάνδα του Σύριζα. Βλέπετε, τα άκρα, είτε αριστερά είτε δεξιά, μόνο με την προπαγάνδα και τα ψέματα συντηρούνται. Για όσους δεν το είδαν, ιδού τι έγραψε η εν λόγω: «…Ζούμε σε ένα κρανίου τόπος. Ζούμε σε ένα Αουσβιτς. Σε λίγο θα ράψουμε κι αστέρια στο πέτο του παλτού μας για να ξέρουν ποιους ποδοπατούν σε αυτή την ατέλειωτη Νύχτα των Κρυστάλλων». Εύλογα αντέδρασε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, γιατί είναι πραγματικά προσβλητικό να συγκρίνει κανείς το Αουσβιτς όπου δολοφονήθηκαν 1,082 εκατομμύριο συνάνθρωποί μας, με τη σύγχρονη δημοκρατική Ελλάδα.

Είναι πλέον τόσο παθιασμένη, που αντί να καταλάβει το λάθος της και να σιωπήσει, ανάρτησε νέο παραληρηματικό κείμενο για την κυβέρνηση: «Στο κείμενο μου αναφέρομαι στο Αουσβιτς, αλλά δεν αναφέρομαι πουθενά στους Εβραίους κρατούμενους. Βεβαίως οι Εβραίοι ήταν η πλειοψηφία αλλά δεν ήταν μόνον αυτοί. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δολοφονήθηκαν ομοφυλόφιλοι, κομουνιστές, σοσιαλιστές, συνδικαλιστές, Ρομά, μάρτυρες του Ιεχωβά, πολιτικοί κρατούμενοι, άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένοι, μωρά, άτομα με νοητική υστέρηση.

Θεωρώ ότι η φιλοδοξία αυτής της κυβέρνησης είναι να κλείσει όλους τους “αντιφρονούντες” σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Θεωρώ ότι η φιλοδοξία αυτής της κυβέρνησης είναι να συντρίψει κάτω από την μπότα της κάθε ελεύθερη φωνή.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβέρνηση διαφεντεύει τον τόπο μας με το αίμα, τη βία, την τρομοκράτηση των πολιτών και με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβέρνηση έχει συνθλίψει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, βλ. Κυρανάκης χτες, το πιο πρόσφατο.

Θεωρώ ότι αυτή η κυβέρνηση μάς κατηγοριοποιεί ήδη ανάλογα με το αν είμαστε Ελληνες, αλλοδαποί, γκέι, διεμφυλικοί, αριστεροί, ψυκτικοί από το Περιστέρι, κομουνιστές, αναρχικοί – οτιδήποτε άλλο εκτός από φασίστες όπως ο δραπέτης Παππάς […]».

Και έτσι η χάρη της ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και πήρε τη λακωνική αλλά αποστομωτική απάντηση από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο: «Πρόσφατο άρθρο δημοσιογράφου στην Ελλάδα συνέκρινε την αστυνομική βία με τις συνθήκες στο Αουσβιτς. Τέτοιες συγκρίσεις είναι απαράδεκτες – αμαυρώνει και εργαλειοποιεί το Ολοκαύτωμα». Για να διαπιστώσετε το μέγεθος της προπαγάνδας, αρκεί να αναλογιστείτε ότι το 90% των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στο Αουσβιτς ήταν Εβραίοι και η κυρία μιλάει για κομμουνιστές, ρομά, γκέι κ.λπ. ώστε να συνδέσει το Αουσβιτς με την Ελλάδα του Μητσοτάκη, ο οποίος υποτίθεται κυνηγάει όλους αυτούς. Αυτή είναι η υπεύθυνη δημοσιογραφία.

Με αυτά που γράφει, αν ζούσε στη ναζιστική Γερμανία, θα της είχαν ήδη δημεύσει την περιουσία, θα της είχαν πάρει όλα τα χρυσαφικά της και θα είχε καταλήξει σε κάποιο ομαδικό τάφο. Αλλά, βλέπετε, ζει στο κατά φαντασίαν Αουσβιτς και δεν κινδυνεύει, γι’ αυτό ακριβώς κάνει ανενόχλητη τη συριζαϊκή προπαγάνδα της.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτή. Ολος ο αριστερός Τύπος προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα φουρνιά αγανακτισμένων πολιτών με υπερβολές. Ιδού μερικά παραδείγματα:

«Εφημερίδα των Συντακτών», Τετάρτη 10/3/2021: «ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΒΙΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΡΓΗ – Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν κατά της αστυνομικής αθλιότητας. Αγρια επεισόδια και σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού. Δολοφονική εφόρμηση της ομάδας ΔΡΑΣΗ στους διαδηλωτές. Στο στόχαστρο ξανά δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ. Το μήνυμα Μητσοτάκη για τους οργισμένους νέους και ο νέος διχασμός». Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο αφορά τη διαδήλωση όπου ένας αστυνομικός κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Είναι απίστευτο πώς το εμφανίζουν: «Αγρια επεισόδια και σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού». Τα σχόλια περιττεύουν.

Ελάτε να σοβαρευτούμε γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε. Καλώ όλους αυτούς τους αριστερούς και κομμουνιστές να αναζητήσουν στο YouTube video από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στη Ρωσία για τον Αλεξέι Ναβάλνι. Ειρηνικές διαδηλώσεις χωρίς καταστροφές, αλλά κατέληξαν σε 5.000 συλλήψεις και άγριο ξύλο με τα κλομπ και taser σε όποιον έφερνε αντίσταση. Αλλά δεν είναι μόνο στη Ρωσία που βλέπουμε συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών. Στη Γαλλία οι μάχες με τα Κίτρινα Γιλέκα, κάθε Σάββατο, είχαν πάντοτε και αρκετή δόση βίας και από τις δύο πλευρές. Στη Βρετανία, μια πολύ δημοκρατική χώρα, όπου οι αστυνομικοί μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν οπλοφορούσαν, βλέπουμε διαδηλώσεις με θύματα. Δεν συζητώ για τις ΗΠΑ, όπου εκεί οποιαδήποτε μορφή αντίστασης στις Αρχές μπορεί να καταλήξει σε θάνατο.

Μόνο εδώ στην Ελλάδα έχουμε αναγάγει την αστυνομία σε αποδιοπομπαίο τράγο. Φανταστείτε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να υιοθετήσει το σύνθημα που ακούστηκε πρόσφατα: «Εξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές» και να τις παραδώσουμε στους εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Μετά θα παραπονιόμαστε «πού είναι η αστυνομία να μας προστατεύσει». Ας όψεται η χούντα που κατάφερε να αμαυρώσει τις υπηρεσίες του Στρατού και της Αστυνομίας και καταλήξαμε σε μια ιδιότυπη Δημοκρατία, όπου θέλουμε Νόμο και Τάξη, αλλά με εντελώς ευνουχισμένη αστυνομία. Γίνεται; Δεν νομίζω.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη. Μετά την κατακραυγή για τη βιαιότητα του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, η αστυνομία έπαθε «κοκομπλόκο» σύμφωνα με αξιωματικό της. Ετσι έχουμε κορωνοπάρτι εκατοντάδων και χιλιάδων και την αστυνομία σε ρόλο δαρμένου θεατή. Αυτό καταφέραμε αναδεικνύοντας την υπερβολή ενός αστυνομικού σε μείζον θέμα. Η κυβέρνηση έχει πέσει στην παγίδα του Σύριζα και έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την επιβολή του Νόμου και της Τάξης. Δυστυχώς χωρίς βία δεν μπορεί να επιβληθεί ο Νόμος και η Τάξη. Το αν υπάρχουν υπερβολές δεν καταργούμε την αστυνομία, όπως δεν καταργούμε την ιατρική αν και γίνονται θανατηφόρα ιατρικά λάθη.

⇒ Διαβάστε επίσης: Οι κουφοντινιστές αφόπλισαν την ΕΛ.ΑΣ.;

Και για όσους νομίζουν ότι ζούμε σε αστυνομικό κράτος, θα τους υπενθυμίσω ότι μέσα σε 52 ημέρες έγιναν συνολικά 632 διαδηλώσεις, εκ των οποίων οι μισές για τον δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα. Από αυτές οι 169 έγιναν στην Αθήνα και μόλις σε 19 έκλεισαν οι δρόμοι. Σε ποια χώρα θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς πολλά θύματα; Μάλλον αστυνομικό κράτος γιαλαντζί είμαστε.

Επειδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο σχετικά με την αστυνομία και την αστυνομική βία θα σας δώσω ένα συγκλονιστικό στοιχείο. Από το 1984 μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στην ώρα του καθήκοντος 138 αστυνομικοί. Το πλήθος είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Μου το έδωσε ο καλός φίλος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, πρώην αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Τι σόι αστυνομικό κράτος έχουμε, όπου οι αστυνομικοί μετρούν περισσότερα θύματα από αυτούς που υποτίθεται ότι κυνηγάνε; Για να έχουμε μια σύγκριση, στις ΗΠΑ σκοτώνονται περίπου 100 αστυνομικοί κάθε χρόνο και περίπου 1.000 πολίτες από αστυνομικά πυρά. Κάντε μια σύγκριση με την Ελλάδα για να αντιληφθείτε την προπαγάνδα. Πολύ αμφιβάλλω αν οι αστυνομικοί έχουν σκοτώσει 138 εγκληματίες στο ίδιο διάστημα.

Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επιβάλει τον Νόμο και την Τάξη όπως δεσμεύτηκε προεκλογικά. Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες νοικοκυραίους και όχι στους μπαχαλάκηδες ντόπιους και εισαγόμενους.

ΥΓ.: Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό της φαρμακόγλωσσας για 30 μέρες. Βλέπετε και ο Mark Zuckerberg με τα δισεκατομμύριά του, εξαγοράστηκε από τον Μητσοτάκη!

* Ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή