Το ξεχασμένο αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

Το ξεχασμένο αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη το σήκωσε ο γερανός το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι από την ασφάλεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ξεκαθαρίστηκε πως το όχημα δεν εκλάπη, επικοινώνησαν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων και αμφισβήτησαν πως υπήρχε προειδοποιητικό μήνυμα για την απομάκρυνσή του από τον ιδιοκτήτη. Οι υπεύθυνοι του δήμου έστειλαν τις απαραίτητες αποδείξεις και η δεύτερη παρεξήγηση λύθηκε…

Μουσική και φροντιστήρια

Τις λίγες δραστηριότητες που δεν έχουν ανοίξει τις θεωρούν πολύ σημαντικές οι άνθρωποι της αγοράς και το πρέσινγκ προς το Μαξίμου είναι πολύ μεγάλο. Αυτός είναι ο λόγος που την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη βρέθηκαν μαζί ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Φροντιστηρίων Γ. Βαφειαδάκης. Για τη μουσική στα καταστήματα ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως η εισήγησή του στην επιτροπή, πιθανότατα αύριο, θα είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Τα φροντιστήρια πάλι περιμένουν από την κυβέρνηση να κάνει δεκτό το αίτημά τους να ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα.

Podemos και Ηλιόπουλος

Το Podemos καταποντίστηκε στη Μαδρίτη και γενικά η ριζοσπαστική Αριστερά στην Ευρώπη δεν προελαύνει, βλέπε ΑΚΕΛ στην Κύπρο… Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα λείψει από το συνέδριό τους. Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας θα παραστεί, όπως πληροφορούμαι, ο Ν. Ηλιόπουλος, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στη Δραπετσώνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέστη και στο συνέδριο του ΜέΡΑ25 στο Πάρκο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Μπορεί όταν συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη το κλίμα να ήταν καλό και ο ίδιος στον χαιρετισμό του να μίλησε για την ανάγκη συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων για το εργασιακό, όμως ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 μάζεψε και πάλι τις γέφυρες. Στο κλείσιμο του συνεδρίου ανέφερε πως ο «ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσωματωθεί στην ολιγαρχία». Ισως να έπαιξε ρόλο και ο αέρας των δύο τελευταίων καλών δημοσκοπήσεων.

Μαθήματα

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, παλαιοί φοιτητές και φοιτήτριες του Ευάγγελου Βενιζέλου, που πλέον είναι συνάδελφοί του στο πανεπιστήμιο, θα παρουσιάσουν μέσω Διαδικτύου το βιβλίο του «Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου». Μετά την αναθεώρηση του 2019, κυκλοφορεί η νέα έκδοση (1991 και 2008 ήταν οι δύο πρώτες) που περιέχει νέα επεξεργασία όλων των κεφαλαίων. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφιερώνει το νέο βιβλίο του στον κορυφαίο συνταγματολόγο της μεταπολεμικής Ελλάδας, Δημήτρη Θ. Τσάτσο, και στην κόρη του, Ελβίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή