90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 23-11-1931

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΖΑΠΠΕΙΟ: Την 11 π.μ. χθες εις το Ζάππειον ετελέσθησαν μετά πάσης επισημότητος τα εγκαίνια του προσφάτως ιδρυθέντος Συλλόγου Προστασίας Ελληνικών Προϊόντων. […] Καταλήγων ο κ. Κυριακός ετόνισεν ότι διά των εκθέσεων των προϊόντων της Ελληνικής εργασίας το Ελληνικόν κοινόν θα τα γνωρίση ή μάλλον θα τα αναγνωρίση.

ΑΝΗΣΥΧΙΑΙ: Παρίσιοι – Οι ενταύθα πολιτικοί κύκλοι και αι υπό του Και ντ’ Ορσαί εμπνεόμεναι εφημερίδες εκδηλούν ζωηράς ανησυχίας διά τας εκ Νέας Υόρκης μεταδιδομένας φήμας περί των διεξαχθεισών συνομιλιών μεταξύ του Ιταλού υπουργού των Εξωτερικών κ. Γκράντι και του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Χούβερ. Παρά τα εκείθεν τηλεγραφηθέντα, φαίνεται πράγματι ότι ο χαρακτήρ των ιταλοαμερικανικών συνομιλιών υπήρξε τοιούτος ώστε αι ανησυχίαι του γαλλικού τύπου να είναι εύλογοι.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ: Η Σκώτλαντ-Γυάρντ εγκαινιάζει τους «Ασυρμάτους της τσέπης», διά των οποίων τα όργανά της ευρίσκονται εν συνεχεί επαφή με την Κεντρικήν Διεύθυνσιν της Αγγλικής Αστυνομίας. Η συσκευή είνε εφεύρεσις του κ. Κ. Ντην. Γίνεται σκέψις να επεκταθή το σύστημα και εις τας επαρχίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή