90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 10-12-1931

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΑΦΡΩΤΕΡΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ: Οι Χιτλερικοί έχουν επίσης και ελαφρωτέρας απασχολήσεις. Εντός του Φαιού Οίκου γίνονται σοβαρώταται μελέται περί των στολών τας οποίας θα φορέσουν οι αντιπρόσωποι εις το Τρίτο Ράιχ. […] Ωραίαι γυναίκες κομίζουν προς τους αρχηγούς των ναζίς, το προϊόν της προτιμήσεώς των επί των ζητημάτων της αμφιέσεως. […] Η γυναικεία συνδρομή υπήρξε πάντοτε πολύτιμος διά τον Χίτλερ εις την πολιτικήν ζωήν του. Αι γυναικείαι ψήφοι, κατά την γνώμην πολλών, συνέβαλον πάρα πολύ εις την επιτυχίαν του. […] «Αχ! Ντου λίμπερ Αντόλφ» αναφωνούν χιλιάδες «Γκρέτχεν» όταν τον ακούουν να ομιλή, συνοδεύουσαι το επιφώνημα αυτό με βαθύν στεναγμόν. Δεν αντιλαμβάνονται καν την εξέχουσαν κοιλίαν του, την οποίαν περιορίζει εντός των πλαισίων ενός χαλυβδίνου κορσέ, φοβούμενος μήπως εάν την αφίση να φανή θα ελαττωθή η δημοφιλία του.

ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΙΣ: Από πρώτης Ιανουαρίου 1922 θα εκδίδεται καθ’ ημέραν οκτασέλιδος με νέαν διαρρύθμισιν των σελίδων της, και συμφώνως προς πρόγραμμα το οποίον θα δημοσιεύση πεντηκοντάλεπτος, δεδομένου ότι ο εκδοτικός συνδυασμός (πωλήσεως, αγγελιών κτλ) τον οποίον θα αναγγείλη, υπολογίζεται ότι δύναται να καταλείπη ικανά κέρδη κατ’ έτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή