90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 15-1-1932

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: Παρίσιοι, 14 Ιανουαρίου. Το περιοδικόν «Χρονικά» εις σημερινόν αυτού φύλλον δημοσιεύει συνεντεύξεις μετά διαφόρων ξένων πολιτικών ανδρών επί του ζητήματος του αφοπλισμού. […] Ο κ. Μακντόναλδ είπεν. «Μετά τον τελευταίον πόλεμον βλέπομεν όλους εξωπλισμένους μέχρις οδόντων εις μιαν ματαίαν προσπάθειαν κατοχυρώσεως της ασφαλείας των, και ενώ τα έξοδα των εξοπλισμών τούτων ανήλθον με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ουδεμίαν ηρεμίαν παρέχουν εις τους νικητάς καθώς και εις τους ηττημένους. Ιδού το περίεργον αποτέλεσμα, εις το οποίον καταλήγουν τα έθνη όταν δεν έχουν το θάρρος και την φρόνησιν να ακολουθήσουν την οδόν της λογικής».

ΠΕΣΙΜΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ: Ο κ. Υφυπουργός της Δικαιοσύνης διερχόμενος νύκτα την οδόν Οθωνος έπεσεν, ευτυχώς, μέσα εις ένα λάκκον της οδού αυτής τον οποίον είχεν αφίση ακάλυπτον ο εργολάβος της Εταιρείας Υδάτων. Ευτυχώς, επαναλαμβάνομεν, συνέβη να πέση ο κ. Υφυπουργός διότι προ αυτού είχον πέση και άλλοι άνθρωποι, μη υφυπουργοί. Και θα είχον συνέχειαν τα πεσίματα εάν δεν συνέβαινε να πέση και ο κ. Υφυπουργός, ο οποίος τώρα υποβάλλει μήνυσιν κατά του εργολάβου και θα παραστή ο ίδιος ως μάρτυς της κατηγορίας, ευτυχώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή