90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 2–6–1932

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΡΙΩ: Παρίσιοι, 1 Ιουνίου – Συνήλθε σήμερον η νέα Βουλή υπό την προεδρίαν του πρεσβυτέρου των βουλευτών κ. Γκρουσώ και προέβη εις την εκλογήν των επιτροπών αίτινες θα ελέγξουν το έγκυρον των εκλογών κατά περιφερείας. Η εκλογή προέδρου θα γίνη την Παρασκευήν. Καθ’ α πιστεύεται, ο Πρόεδρος κ. Λεμπρέν, μετά την εκλογήν του προέδρου της Βουλής, θα καλέση τον κ. Ερριώ να σχηματίση Κυβέρνησιν. Η νέα Κυβέρνησις θα έχη σχηματισθή μέχρι του Σαββάτου.

ΟΔΟΣ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ: Επί τρεις μήνας, η οδός Μαυρομιχάλη ανασκάπτεται και αναστατώνεται, χωρίς ακόμη να στρωθή και χωρίς να δύναται κανείς να διαβή δι’ αυτής ακινδύνως από τους λάκκους, τα χώματα, τους λίθους και την πλήρη ανατροπήν του καταστρώματος αυτής. Δεν φθάνει όμως αυτό. Διεκόπη και το κατάβρεγμά της και οι παροικούντες υφίστανται τα σύννεφα της σκόνης, μαζύ με τας άλλας συνεπείας της τόσον παρατεινομένης εκκρεμότητος της στρώσεως του δρόμου. Η υπηρεσία του Δήμου θα έπρεπε να δείξη κάποιαν σπουδήν διά την οδόν αυτήν, ώστε να τελειώση η στρώσις της πριν το θέρος την μεταβάλλη εις κόλασιν διά τους παροδίους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή