90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 18-11-1932

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ: Είνε άνευ προηγουμένου εις την αμερικανικήν πολιτικήν ιστορίαν η δραματική, αληθώς, πρόσκλησις, την οποίαν απηύθυνεν ο ηττηθείς Πρόεδρος Χούβερ εις τον νικητήν Ρούσβελτ, όπως συζητήσουν ομού επί του προγράμματος των αμέσων ενεργειών επί του ζητήματος των πολεμικών χρεών, της παγκοσμίου οικονομικής Συνδιασκέψεως και της Διασκέψεως του Αφοπλισμού. Ο νικητής των τελευταίων εκλογών εκλήθη όπως μεταβή εις την Βασιγκτώνα κατά την προσεχή εβδομάδα, ίνα ανταλλάξη τας γνώμας του με τον σημερινόν ένοικον του Λευκού Οίκου επί των ανωτέρω τριών προβλημάτων, τα οποία, ως προβλέπεται, δεν θα καταστή δυνατόν να επιλυθούν προ της αναλήψεως της εξουσίας από τους νέους εκλεκτούς του αμερικανικού λαού.

ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ: Εις το Α΄ Νεκροταφείον χθες το απόγευμα προκειμένου να κηδευθή μια 50τούτις αποθανούσα εις τους Αμπελοκήπους εκ συγκοπής της καρδίας συνέβησαν σπαρακτικαί σκηναί, διότι ενομίσθη ότι επρόκειτο περί νεκροφανείας. Οι οικείοι και οι συγγενείς της νεκράς αντελήφθησαν ότι το πρόσωπόν της δεν είχε την ωχρότητα του θανάτου και επειδή ο θάνατος ήτο απότομος παρά την πιστοποίησιν του ιατρού εξέφρασαν υπονοίας ότι η συγγενής των ήτο λιπόθυμος και δεν είχεν αποθάνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή