90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 1-2-1933

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η γαλλική κυβερνητική κρίσις φαίνεται τερματισθείσα. Ο εκ των επιφανών σοσιαλριζοσπαστών κ. Νταλαντιέ, εις τον οποίον ανετέθη παρά του Προέδρου της Δημοκρατίας η εντολή προς σχηματισμόν κυβερνήσεως, απέτυχεν μεν εις τας προσπαθείας του όπως επιτύχη την συμμετοχήν του Κόμματος των Σοσιαλιστών υπό τον κ. Μπλουμ εις την κυβέρνησιν, αλλά κατώρθωσε να εξασφαλίση την κοινοβουλευτικήν των υποστήριξιν. Κατόπιν τούτου ο κ. Νταλαντιέ προέβη εις τον σχηματισμόν κυβερνήσεως ομοιογενούς εκ του Κόμματος των Σοσιαλριζοσπαστών και των προσκειμένων εις αυτό ομάδων της Αριστεράς και του Κέντρου.

ΖΟΥΡ-ΦΙΞ: Εξαιρετικώς ζωηρά εις κίνησιν και ενδιαφέρουσα προβλέπεται η αποψινή ζουρ-φιξ του Καζίνου Λουτρακίου, το οποίον έχει καταστή κοσμικόν κέντρον αληθινά ποικίλης ψυχαγωγίας με την καινοτομίαν των ζουρ-φιξ εκάστης Τετάρτης και Κυριακής, που προσελκύουν κόσμον εκλεκτόν και παρέχουν την ευκαιρίαν μιας θαυμασίας εκδρομής δωρεάν και την ελπίδα ενός ακινδύνου κέρδους από τα Δώρα της Ρουλέττας, εις το οποία λαμβάνουν μέρος όλοι οι θαμώνες.

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ: Η από καιρού ειλημμένη απόφασις περί συγχωνεύσεως των Τραπεζών Εθνικής και Ανατολή επραγματοποιήθη χθες και τυπικώς. Ηδη απελύθησαν 20 υπάλληλοι της Τραπέζης της Ανατολής ως υπεράριθμοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή