ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κ. K. Σημ., πρ.: Πρέπει «να αναδείξουμε μια άλλη χώρα» είπατε στους βουλευτές σας. Πόσο «άλλη», δηλαδή; Δεν σας φτάνουν οι «ιδιαιτερότητες» που έχουμε; Δεν είμαστε προ πολλού «άλλη» χώρα; Καλή σας ημέρα, Αριστε, και μας συγχωρείτε για την παρατήρηση.

κ. K. Λαλιώτη: Εντάξει, την κάνουν τώρα «στριφτή» αυτοί οι «κορυφαίοι» σύντροφοί σας, που απορρίπτουν το «σκληρό ροκ» και είναι επίσης γεγονός ότι υπάρχουν μερικά «κακά παιδιά» στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και εσείς το παρακάνετε, νομίζω. Τι λέτε;

κ. Δ. Αβραμ., ΚΕΠ: Το κόμμα σας «σύντομα θα κυβερνήσει τη χώρα»; Αλήθεια, γιατί αυτές οι υπερβολές; Καλό πράγμα η αισιοδοξία, αλλά να μη χάνουμε εντελώς το μέτρο, αγαπητέ…

κ.κ. Ν.Δ., Ρηγίλλης 18: Με το συμπάθιο και εντελώς μεταξύ μας τώρα, τη συζητήσατε τόσο σοβαρά, όσο λέγεται, αυτήν την υποψηφιότητα (ξέρετε ποια) για τον Δήμο Αθηναίων; Ρωτάμε, για να ξέρουμε και εμείς τι να λέμε παραπέρα, όταν μας ρωτούν συγγενείς και φίλοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο «χάπενινγκ».

κ.κ. βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ακούσατε τι είπε ο κ. προϊστάμενος; Τέρμα οι «προσωπικές στρατηγικές»! Εντάξει; Αυτά που ξέρατε επί Δεξιάς να τα ξεχάσετε.

κ. Ευ. Βενιζέλο: Θέλει κάποια προσοχή αυτός ο κ. Οσβαλντ της ΔΟΕ, γιατί μου φαίνεται ότι είναι υπέρ της κ. Γιάννας. Μην το αφήσετε να περάσει έτσι αυτό. Ορεβουάρ.

Είπε για το ίδιο ζήτημα, ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Ευ. Μπασιάκος, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98,4» πως «η σημερινή κατάσταση στον αγροτικό τομέα είναι αποτέλεσμα λαθών, παραλείψεων, αδιαφορίας». Αυτό είναι σήμερα πλέον σαφές. Αλλά σε ποιον χρεώνει τα παραπάνω ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Στους «άλλους» ή και στη δική του παράταξη;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή