ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κ. K. Σημ., πρ.: Δεν λέω, προσπαθείτε να κάνετε ομάδα την κυβέρνησή σας, αλλά η προπονητική σας, κάτι από Αλέφαντο μας θυμίζει ορισμένες φορές. Φυσικά, εσείς ξέρετε καλύτερα. Καλημέρα σας.

κ.κ. κυβέρνησης: E, ναι μ’ αυτή τη «δυσμενή διεθνή συγκυρία» πόσα να κάνετε κι εσείς;…

κ.κ. «Ολυμπ. Χωριού»: Οπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες ο Αντ. Καρκαγιάννης στην «K», αυτό το «εθνικό όραμα» θα δώσει εισοδηματικές χαρές σε πολλούς καλούς ανθρώπους. Ναι, είναι όμορφο αυτό.

κ.κ. Ν.Δ., Ρηγίλλης 18: Αφού, όπως δήλωσε δημοσίως και ένα υψηλόβαθμο στέλεχός σας, ο κ. Χατζηνικολάου «βρίσκεται κοντά στη Ν.Δ.» και ήταν και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, γιατί μαλλώνετε γι’ αυτή την ενδεχόμενη υποψηφιότητα; Εμείς, πάντως, την βρίσκουμε ωραιότατη, αλλά και γουστόζικη.

κ.κ. ΠΑΣΟΚ: Ναι, ναι, προς Θεού μην τύχει και κερδίσει «καθαρή νίκη» η Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές, διότι τότε η έρμη «καθαρή εντολή» του συνεδρίου, τι θα απογίνει; (Τι τραβάνε κι αυτοί οι χορευτές των μεγάλων κομμάτων…).

κ.κ. ΔΝΤ: Δεν υπάρχει, κύριοι, στη χώρα μας αυτό που αποκαλείται «δημιουργική λογιστική» στα δημοσιονομικά μας μεγέθη. Δεν είναι στον χαρακτήρα του Ελληνα η καταφυγή σε τέτοιες μεθόδους. Γίναμε σαφείς;

κ.κ. αναγνώστες: Αν δεν τα πήγατε έως τώρα καλά με την αυτοπεποίθησή σας, μην απογοητεύεσθε. O πρωθυπουργός προσφέρει σε όλους μας τώρα, μια ωραιότατη «νέα εθνική αυτοπεποίθηση» και σε χαμηλές τιμές μάλιστα. Οσοι ενδιαφέρεσθε, σπεύσατε να εγγραφείτε!

Αν στην τελευταία περίπτωση, του καφενείου στην οδό Λευκωσίας, ο αστυνομικός (που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής) γνώριζε, όπως αρμοδίως λέγεται, ότι ο ελεγχόμενος ήταν άτομο που πιθανότατα χρησιμοποιούσε μαχαίρι, δεν διέθετε την ικανότητα να εξουδετερώσει εγκαίρως την οποιαδήποτε «απότομη κίνησή» του να τον αφοπλίσει, χωρίς «εκπυρσοκρότηση» περιστρόφου; Πρέπει να υποθέσουμε ότι τέτοια ικανότητα σαφώς δεν διέθετε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή