H Μαντώ της Φλόγας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν περπατούσε, πετούσε! Χαρά των φωτογράφων που ακολουθούν σε κάθε της βήμα την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, πριν και αφότου έγινε πρόεδρος του «2004», η εμφάνισή της στο κεφαλόσκαλο του Μεγάρου Μαξίμου, με το λευκό σύνολο, φόρεμα-μαντώ, κι ένα χαμόγελο όμοια σινιέ! Ούτε το χρίσμα της δημάρχου Αθηναίων να είχε πάρει! Ή μήπως κάτι μαγειρεύεται κι εμείς θα το μάθουμε τελευταίοι, μπροστά στις κάλπες; Λέτε να ‘ναι η κυρία πρόεδρος το «αουτσάιντερ» που θα σαρώσει την κούρσα των «φαβορί» για τον πρώτο δήμο της χώρας; Μας βάζει σε πονηρές σκέψεις αυτός ο συνωστισμός μεγάλων ονομάτων – Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Παπανδρέου, Στέφανος Μάνος, Γιώργος Βουλγαράκης, Βύρων Πολύδωρας. Και πριν λίγο ο Mega υποψήφιος Νίκος Χατζηνικολάου, που αποφάσισε ότι καλά είναι εκεί που βρίσκεται, και του έρχονται όλα τα μεγάλα της πολιτικής ονόματα και τα ρωτά, και του απαντούν. Ενώ αλλιώς, θα δίνει εκείνος λόγο στον Αθηναίο δημότη, που δεν είναι και από τους εύκολους!

Αλλωστε, ώς τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2002 μένουν δέκα μήνες. Ενώ ώς τον Αύγουστο 2004, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθήσαμε και υπολογίσαμε ότι μένουν ακόμη 32 μήνες. Θα κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, και ποιος δεν φοβάται τη φθορά; H κυρία πρόεδρος μπορεί να επικαλεσθεί την εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση απ’ όπου εξάλλου ξεκίνησε την πολιτική της τροχιά. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ή η δήμαρχος θα είναι ο οικοδεσπότης στους Αγώνες. O ή η δήμαρχος θα υποδεχθεί τον λαμπαδηδρόμο με τη Φλόγα στο κατάμεστο Στάδιο για την τελετή έναρξης. Λέτε;

(Και να ξέρεις πως για όλα αυτά φταίει μία αεράτη φωτογραφία με λευκό μαντώ!)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή