ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Κ. K. Σημ., πρ.: «Ανάπτυξη κοινής ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής» ζητάτε. Αλλά γιατί αυτό; Και τώρα κοινή δεν είναι η απόφαση της E.E. για πλήρη ταύτιση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ; Μη δημιουργείται λοιπόν πρόβλημα, παρακαλούμε, εκεί που δεν υπάρχει, Αριστε. Καλή σας ημέρα.

κ.κ. Ελλ. Αστυν.: Μα, φυσικά και σε συνεργασία με εσάς μπόρεσαν να πιάσουν τον Πάσσαρη οι Ρουμάνοι συνάδελφοί σας. Ηταν ποτέ δυνατόν, άλλωστε, να πετύχουν μόνοι τους οι Ρουμάνοι αυτό που δεν πέτυχαν οι Ελληνες προηγουμένως;

κ. Ευ. Βενιζ.: Χαρά μεγάλη με γέμισε η πληροφορία, ότι και εγώ ως «λαός» είμαι συνδιοργανωτής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Χίλια ευχαριστώ!

κ. κυβερν. εκπρόσωπο: Ωστε δυσφορεί ο πρωθυπουργός με τα πολλά λόγια στελεχών σας για υποψήφιους δημάρχους; E, δίκαιο έχει ο χριστιανός, διότι μετά την «καθαρή εντολή» και τη «νέα ενότητα» του Οκτωβρίου, περίμενε μια πιο ώριμη συμπεριφορά από τους υφισταμένους του.

κ. Αρχιεπ. Αθηνών: Ποιος το περίμενε, αλήθεια, ότι κάποια ημέρα θα έσταζε φαρμάκι η Χρυσοπηγή σας; Ναι, είναι, πράγματι λυπηρό αυτό Μακαριώτατε.

κ.κ. Ν.Δ., Ρηγίλλης 18: Σας είναι τόσο δύσκολο, καλοί μου άνθρωποι, να μην τριπλοπαρκάρετε εκεί κάθε τόσο, προκαλώντας επί ώρα πολλή κυκλοφοριακή «κόλαση»; Λίγη ευγένεια, επιτέλους, δεν θα σας έβλαπτε.

(Κατά τα άλλα, και αυτό το κόμμα πολύ ενδιαφέρεται για την «καθημερινότητα» των Αθηναίων.)

κ.κ. αναγνώστες: Μα, και βέβαια είναι ισχυρή η Ελλάδα μας, γιατί τόσο αμφιβάλλετε; Πώς; Φυσικά και μπορώ να σας το αποδείξω αυτό, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, γιατί έχω μια δουλειά. Μια άλλη φορά, ευχαρίστως.

Προετοιμασία;